Νέες αποκαλύψεις για τη ΧΑ - Οι φωτογραφίες των στρατιωτικών γυμνασίων

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής πίσω από το μανδύα του πολιτικού κόμματος φέρνουν στο φως οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή της η δικαιοσύνη.

Την Τρίτη, ήρθαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες που δείχνουν μεταξύ άλλων, στρατιωτικά γυμνάσια, ορκωμοσίες, πληθώρα όπλων και κείμενα που προπαγανδίζουν το μίσος... 

Δεκάδες φωτογραφίες του Ηλία Κασιδιάρη να πυροβολεί με πολεμικά όπλα, να ποζάρει με ένα πιστόλι ή ένα τυφέκιο στα χέρια αλλά και πλούσιο υλικό ναζιστικού περιεχομένου είναι μεταξύ άλλων τα ευρήματα της αστυνομίας στα ηλεκτρονικά αρχεία του βουλευτή της ΧΑ.



Σε κάποιες φωτογραφίες ο Ηλίας Κασιδιάρης ποζάρει μόνος του ενώ σε άλλες εμφανίζεται επικεφαλής ομάδας Χρυσαυγιτών που επιδίδονται σε στρατιωτικού τύπου γυμνάσια σε παραλίες ή ποτάμια ενώ την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι χαιρετούν όλοι μαζί ναζιστικά.

«Κάποιες φωτογραφίες μου που κάνω γυμναστική. Αν είναι να φτιάξουν ένα νόμο να μου απαγορεύουν τη γυμναστική για να γίνω παχύσαρκος σαν το Βενιζέλο» δήλωσε σαρκαστικά ο Κασιδιάρης.

Επίσης, προέκυψαν στοιχεία για τη στενή σχέση του Νίκου Μιχαλολιάκου με το Γιώργο Πατέλη, τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας που φέρεται να κινητοποίησε τα τάγματα εφόδου το μοιραίο βράδυ λίγο πριν πέσει νεκρός ο Παύλος Φύσσας.

Σχέση που ο αρχηγός του κόμματος φέρεται να είχε αρνηθεί όταν απολογήθηκε παρόλο που υπήρχαν καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον κ. Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Πατέλη.



Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης τα ηλεκτρονικά αρχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του προφυλακισμένου αρχηγού της εθνικιστικής οργάνωσης  και συμπεριλαμβάνονται στο ογκωδέστατο φάκελο που έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές. Μεταξύ άλλων απεικονίζονται καλάσνικοφ, σκόρπιον και άλλα όπλα με τις φωτογραφίες να έχουν τίτλο «κοινωνικός εθνικισμός.»

Με την ανάκτηση και άλλων αρχείων που είχαν διαγραφεί από τις ηλεκτρονικές μνήμες που κατασχέθηκαν εμφανίζονται υποστηρικτές της ΧΑ με όπλα, με σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σε μια άλλη ένας νεαρός έχει βάλει την κάννη του πιστολιού στο στόμα του.

Με τις φράσεις «ντυθήκαμε Κου Κλουξ Κλαν λόγω της αποκριάς» προσπάθησε να διασκεδάσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος τo θόρυβο για τα νέα ενοχοποιητικά στοιχεία για το κόμμα του που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. «Από πότε ποινικοποιούνται τα αποκριάτικα πάρτι;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΧΑ.

Διαλέξαμε είπε ο Παναγιώταρος, αυτές τις στολές, «όπως οι άλλοι ντύνονται Κολομπίνες.»












Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ