Σοκάρει το νέο video από τη στιγμή της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο (upd)

Συγκλονίζει το νέο βίντεο - ντοκουμέντο της αιματηρής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και το σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Οι δράστες διακρίνονται να αιφνιδιάζουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής πυροβολώντας εν ψυχρώ από εξαιρετικά κοντινή απόσταση, ενώ κατόπιν ο εκτελεστής δίνει τη χαριστική βολή σε έναν από τους δυο νεαρούς. 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Aν δεν εμφανίζεται το παραπάνω βίντεο, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: http://cdnapi.kaltura.com/index.php/extwidget/openGraph/wid/0_titovdtk

Πάντως, η αστυνομία διευκρινίζει ότι δεν έδωσε η ίδια το παραπάνω βίντεο στη δημοσιότητα.

Στο προηγούμενο βίντεο, που η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα, οι δράστες διακρίνονται τη στιγμή που κατεβαίνουν από την κλεμμένη μοτοσικλέτα και τρέχουν πυροβολώντας προς τα θύματα. Στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί, και γρήγορα επιστρέφουν στη μοτοσικλέτα:



Aν δεν εμφανίζεται το παραπάνω βίντεο, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.youtube.com/watch?v=wt77fPDPzQQ

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί εάν κάποιοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σε σχέση με το οπτικό υλικό με τους δυο δράστες  να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τη Δευτέρα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την περιγραφή και πέντε φωτογραφίες ενός από τους δράστες της αιματηρής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, καθώς και περιγραφή και φωτογραφίες της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.







Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ