Παρουσιάστηκε στην εισαγγελία 36χρονος που αναζητούνταν για την υπόθεση της ΧΑ

Παρουσιάστηκε πριν απο λίγο στην εισαγγελία 36χρονος, που αναζητούνταν για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο 36χρονος συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική.

Στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκε νωρίτερα ο 32χρονος Χρυσαυγίτης Γιάννης Καζαντζόγλου, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.

Σημειώνεται ότι φέρεται να είναι ο συνοδηγός του δράστη της δολοφονίας Γιώργου Ρουπακιά, και ήταν ανάμεσα στα 32 άτομα που είχαν παρουσιαστεί στους ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο 32χρονος που ισχυρίστηκε, απολογούμενος στον ανακριτή πριν έξι ημέρες, ότι είχε ξεχάσει την αστυνομική του ταυτότητα και το κινητό του τηλέφωνο στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά, είχε αφεθεί ελεύθερος αρχικά, ενώ τού είχε επιβληθεί ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ωστόσο την Τρίτη συνελήφθη ξανά, έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε εις βάρος του η Στ' τακτική ανακρίτρια Πειραιά.

Ο 32χρονος περιγράφεται
ως "ο καραφλός", που επιτέθηκε μετά τη δολοφονία Φύσσα σε άντρα της ομάδας ΔΙΑΣ και σύμφωνα με την απολογία του προφυλακισμένου βουλευτή Λαγού είναι ο υπεύθυνος πολιτικής δράσης της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, ενώ στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, άτομα από τα κεντρικά της ΧΑ εμφανίζονται να ενδιαφέρονται γι' αυτόν, αλλά και το ρόλο του στη δολοφονία.


Πηγή: ΑΜΠΕ, Newsdesk ΣΚΑΪ