Αρνείται τα πάντα ο «πυρηνάρχης του Περάματος»

Αρνείται στην απολογία του τις κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ο φερόμενος ως πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής.

Όπως αναφέρει
στην απολογία του, δεν είναι αυτός ο πυρηνάρχης του Περάματος, κατονομάζοντας άλλο πρόσωπο, ενώ αρνείται πως έχει οποιαδήποτε ανάμιξη τόσο στην επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στην περιοχή όσο και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Πανταζής απολογήθηκε τη Δευτέρα, και έχει ήδη προφυλακιστεί καθώς κρίθηκε ύποπτος τέλεσης άλλων αδικημάτων.

Στο μεταξύ, συνελήφθη την Τρίτη στην περιοχή της Νεμέας, από άνδρες της αντιτρομοκρατικής, στέλεχος της Χρυσής Αυγής που εμπλέκεται σε έκνομες ενέργειες στην περιοχή της Κορινθίας.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα ευρήματα που εντόπισαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής σε αποθήκη στο Πέραμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ στις 12 Σεπτέμβρη.  Εντοπίστηκε επίσης ένα όπλο τύπου Ζάσταβα που εχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συμπληρωματική κατάθεση που δίνει αυτή την ώρα και ο προφυλακισμένος Χρυσαυγίτης Γιάννης Άγγος – ο άνθρωπος του ενεργοποίησε τα τάγματα εφόδου πριν από τη δολοφονία του Φύσσα σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του.


Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ