Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής: Τρώγαμε τις εισφορές των μελών στις ταβέρνες!

"Αηδίασα και έφυγα", δηλώνει στα Νέα ο πρώην Χρυσαυγίτης, Παναγιώτης Μανάβης, τον οποίο ο βουλευτής Κορίνθου Στάθης Μπούκουρας κατονόμασε τη Δευτέρα ως έναν από τους προστατευόμενους μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του, κάτι που ο κ. Μανάβης διαψεύδει.

Ο πρώην Χρυσαυγίτης δήλωσε ότι μετά τις εκλογές είχε λογομαχήσει με τον Μπούκουρα, γιατί δεν ανεχόταν άλλο τις ύβρεις και τα στρατιωτικά παραγγέλματά του. Μάλιστα, λεει ότι όταν αποφάσισε να φύγει του απείλησαν ότι θα φέρουν το Γιάννη Λαγό "να του σπάσει τα μούτρα."

Παράλληλα, ο Μανάβης παραδέχεται ότι συμμετείχε προεκλογικά στη συντονισμένη επίθεση μεταναστών στο λιμάνι της Κορίνθου.

"Ξεκίνησαν
στην αρχή ως εθνικιστές και μετά μιλούσαν για εθνικοσοσιαλισμό και γαλάζια φυλή. Αυτό δεν μού άρεσε" τονίζει το πρώην μέλος της ΧΑ.

Ξεκίνησαν στην αρχή ως εθνικιστές και μετά μιλούσαν για εθνικοσοσιαλισμό
"Παίρναμε τις εισφορές των 20 ευρώ των μελών με τον Μπούκουρα, και τις τρώγαμε στις ταβέρνες" ομολογεί.

Σημειώνεται ότ ο Στάθης Μπούκουρας βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή. Δήλωσε πως θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης, και κατονόμασε τον Μανάβη ως τον μάρτυρα που έχει καταθέσει επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του, χαρακτηρίζοντας τον ως "ψευδομάρτυρα". Αφότου συναντήθηκε με τον ανακριτή, ο βουλευτής της ΧΑ αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

"Στόχος της Χρυσή Αυγής είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Χαρακτηριστικά έλεγαν ότι θα μπούμε στη βουλή με τανκς", κατέθεσε, στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες για τη ΧΑ.

Όπως φέρεται να κατέθεσε ο μάρτυρας, "τα στελέχη της ΧΑ διδάσκονταν πολεμικές τέχνες" και δέχονταν "εκπαιδεύσεις με όπλα, αλλά κυρίως με μαχαίρια", μέσω "μαζικών σφαγών" αρνιών σε στάνες, "προκειμένου να διδαχθεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα".

Ανάμεσα στους εκπαιδευτές βρισκόταν και ο βουλευτής Νίκος Μίχος, "εκδοροσφαγέας στο επάγγελμα."

Στο μεταξύ, περισσότερα από 30 αστυνομικά τμήματα τα οποία είχαν διαβρωθεί από τη Χρυσή Αυγή, έχει εντοπίσει η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί των συγκεκριμένων τμημάτων ανέχονταν συστηματικά ενέργεια τραμπουκισμούς και άλλες έκνομες ενέργειες Χρυσαυγιτών.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα ευρήματα που εντόπισαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής σε αποθήκη στο πέραμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ στις 12 Σεπτέμβρη.  Εντοπίστηκε επίσης ένα όπλο τύπου Ζάσταβα που εχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συμπληρωματική κατάθεση που θα δώσει σήμερα Τρίτη ο προφυλακισμένος Χρυσαυγίτης Γιάννης Άγγος – ο άνθρωπος του ενεργοποίησε τα τάγματα εφόδου πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ