Κλείσιμο

Συνελήφθη ως συνεργάτης της ΧΑ πρώην διοικητής ασφαλείας του ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα

Συνελήφθη αστυνομικός, υποδιευθυντής εν ενεργεία, ο οποίος σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ήταν ο «συνεργάτης» της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρο το κέντρο της Αθηνάς τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα
με την ίδια πηγή ο εν λόγω αξιωματικός -που μέχρι χθες υπηρετούσε σε νευραλγικό πόστο στην Ασφάλεια σε επιχειρησιακό τομέα ευθύνης στην Αθήνα- μέχρι και πριν από ένα χρόνο ήταν διοικητής στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε εμπόριο όπλων, ότι όσοι πολίτες κατέφευγαν στο Τμήμα ή με οποιοδήποτε τρόπο ζητούσαν την συνδρομή του συγκεκριμένου αξιωματικού εκείνος τους παρέπεμπε λόγω αδυναμίας και για καλύτερη εξυπηρέτηση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Ταυτόχρονα, όσοι αλλοδαποί κατέφευγαν στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα προκειμένου να καταγγείλουν ρατσιστική επίθεση σε βάρους τους, τους αποθάρρυνε με διάφορες δικαιολογίες και αν επέμεναν τότε τους απειλούσε ότι θα τους συλλάβει καθώς βρίσκονταν παράνομα στην χώρα μας... Μαζί του συνελήφθη μια γυναίκα.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν την Τρίτη οι δυο αστυνομικοί, φρουροί των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα και Γερμενη. Κατηγορούνται, Μεταξυ άλλων, για παράνομη κατοχή οπλών και πυρομαχικών.

Στους έξι έχουν ανέλθει οι αστυνομικοί φρουροί βουλευτών της ΧΑ που έχουν συλληφθεί.


Πηγή: skai.gr