Σπάνε τη σιωπή τους πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής – Μιλούν για σχέσεις με τον υπόκοσμο

Σε νέες αποκαλύπτεις για τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής προχωρούν πρώην μέλη της.

«Υπάρχουν 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσεις κομάντος για οργανωμένα στοχευμένα χτυπήματα ύστερα από εντολές», αποκαλύπτει πρώην μέλος της ΧΑ στο Βήμα της Κυριακής.

Προσθέτει ότι όλοι αυτοί εκπαιδεύονται στη Ραφήνα, την Πάρνηθα, τη Φυλή, το
Πόρτο Γερμένο, τη Μάνη, την Κεντρική Εύβοια και ως εκπαιδευτές χρησιμοποιούνται πρώην και εν' ενέργεια μέλη των ΟΥΚ, τον ΛΟΚ και άλλων επίλεκτων μονάδων

Άλλο πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής επισημαίνει στην Καθημερινή της Κυριακής ότι «την οργάνωση έχουν στελεχώσει και άνθρωποι του υπόκοσμου οι οποίοι οπλοφορούν».

Μάλιστα όπως λεει «κάποιοι πυρήνες λειτουργούν ημιαυτόνομα , χωρίς κεντρικό έλεγχο. Πολλοί λειτουργούν τυφλά, μπορεί να δείρουν κάποιον, για παράδειγμα, γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες».

Άλλο πρώην στέλεχος της ΧΑ, μιλώντας στο Έθνος μιλάει για το κλίμα εκφοβισμού και τα γυμνάσια μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης προκειμένου να στρατολογηθούν αποκαλύπτει στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Έθνος πρώην μέλος της Χρυσης Αυγής.

Όπως αναφέρει όταν δρουν με επιτυχία επιβραβεύονται και αυτό καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο, προκειμένου στην απόλυτη πρόοδό τους να ενταχθούν σε τάγμα εφόδου.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ