Τσοχατζόπουλος: Προσωπικά δεδομένα και πλαστά τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι μου

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρα απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου, όταν δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής για κρίσιμα έγγραφα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του.

Ο πρώην υπουργός, που ολοκλήρωσε την απολογία του, επανέλαβε και σήμερα ότι τα έγγραφα που βρέθηκαν στο γραφείο του αποτελούν «προσωπικά δεδομένα», και ότι εξ αυτού δεν έχουν καμία αποδεικτική άξια.

Τα χαρακτήρισε
μάλιστα, ως πλαστά, προκαλώντας την αντίδραση της πολιτικής αγωγής οι συνήγοροι της οποίας σημείωσαν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ο πρώην υπουργός προσβάλει τα έγγραφα αυτά ως πλαστά.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του αδελφού της Βίκυς Σταμάτη ο οποίος συντόνιζε κατά διαστήματα εργασίες επισκευης στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου οταν αυτό δεν ειχε περιέλθει ακομα στην ιδιοκτησία της αδελφης του, αλλα ανηκε σε οφ σορ εταιρείες.

Ο Παναγιώτης Σταμάτης επέμεινε στην αθωότητα του, τονίζοντας πως δεν είχε κανένα λόγο να αμφισβητήσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο, «τον οποίο εμπιστευόταν όλη η Ελλάδα», και προσέθεσε πως εάν η αδελφή του γνώριζε πως γινόταν οτιδήποτε παράνομο, οπωσδήποτε θα τον προστάτευε.

Πηγή: Ιωάννα Μάνδρου, Δημήτρης Δαμιανός