H Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι

Με την εξέγερση στην Αμυγδαλέζα, βρήκαν την ευκαιρία δέκα λαθρομετανάστες να αποδράσουν! Ο Σύριζα, για μια ακόμη φορά με τον γνωστό του Λαϊκισμό καυτηρίασε την Κρατική βία πάνω στους λαθρομετανάστες και απαίτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ , να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι!!!! Ώστε να επιδοθούν (λέω εγώ) στο κυνήγι των Ελλήνων πολιτών, εισβάλλοντας στα σπίτια ανήμπορων συμπολιτών μας, αρπάζοντας με την πιο ωμή βία, τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής, αφήνοντας τους σφαγμένους… αλλά και νεκρούς σε πλείστες άλλες περιπτώσεις!

Είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι σχεδόν όλοι οι Έλληνες θα’χουν βιώσει τουλάχιστον ένα, δυο ή και περισσότερα περιστατικά βίας πάνω τους ή σε συγγενείς, γνωστούς, φίλους τους!... Διότι, ένας κυνηγημένος που δεν έχει να…φάει…να πιει νερό…να κοιμηθεί κλπ. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα προσφύγει σε πράξεις βίας, πάνω σε εντελώς αθώα θύματα συμπολιτών μας, που δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για το ξεσπίτωμα τους!...Τι άλλο λοιπόν θα κάνει ο λαθρομετανάστης στην απελπισία του για να επιβιώσει; Εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που τον γνωρίζει μόνο ο Σύριζα…αλλά που τον κρατάει μυστικό για να μας κάνει έκπληξη!!!! Και θέλετε και να κυβερνήσετε!...

Νομίζετε ότι ο Κόσμος «μασάει» από τα κενά περιεχομένου τσιτάτα ή κορώνες που κατά καιρούς βγάζετε στον αέρα για να καούν αμέσως σαν πυροτεχνήματα!... Υπάρχει τρόπος να αφεθούν ελεύθεροι οι «έγκλειστοι» της Αμυγδαλέζας και της κάθε Αμυγδαλέζας. Να δεχτούν οικειοθελώς να επιστρέψουν στις Πατρίδες τους! Κανείς δεν τους κρατάει με το ζόρι! Θέλουν και είναι έγκλειστοι, διότι ελπίζουν να βγουν έξω για να θερίσουν ζωές και περιουσίες!.. Σε καμιά περίπτωση, δεν υποστηρίζω ότι είναι όλοι κακοποιοί! Όχι! Εγώ δεν το λέω αυτό! Είναι όμως, και δυστυχώς έχει αποδειχτεί, το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς, είτε καθ’εξιν ….είτε από ανάγκη!!!!

Δεν πρέπει
η πολιτεία να πάρει μέτρα;;;; Όπου πάτησαν το πόδι τους έπεσε πανούκλα, υποβαθμίστηκαν χώρες πόλεις χωριά, συνοικίες γειτονιές σπίτια διαμερίσματα μαγαζιά...επιχειρήσεις…Τι άλλο πρέπει να μας συμβεί εξ ‘ αιτίας τους;;;; Οι Έλληνες ΔΕΝ είναι ρατσιστές!!! Και το έχουν αποδείξει!!!! Όταν πρωτοήρθαν στη Χώρα μας, το σύνολο του Ελληνικού Λαού τους « αγκάλιασε» με την έννοια ότι τους δέχτηκε τουλάχιστον με σιωπηλή ανοχή, μέχρι εκείνο το διάστημα, που βίωσε στο πετσί της τον τρόμο –ως αντίτιμο- στην καλοσύνη που τους έδειξε!

Φτάνει πια! Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να συγχαρεί τον υπουργό Νίκο Δένδια για την νοικοκυρεμένη δουλειά που κάνει αυτός και οι συνεργάτες του στο Λαθρομεταναστευτικό. Θέλετε κύριοι Λαθρομετανάστες να είστε ελεύτεροι;;;;; Μαζί σας και εγώ!!!! Όμως ένας δρόμος υπάρχει! Επιστροφή στις Πατρίδες σας!!!! Η Ελλάδα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι!!!

Τελεία και παύλα!!!!!!!

* Ο Άγγελος Παπαηλίας είναι σκηνοθέτης και συγγραφέας


Πηγή: Άγγελος Παπαηλίας*