Δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη

Την πεποίθηση ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη όσον αφορά το τραγικό περιστατικό του θανάτου του 19χρονου, που πήδηξε από τρόλεϊ εν κινήσει επειδή δεν είχε εισιτήριο, εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ η δικηγόρος της οικογένειάς του Αρετή Παπαναγιώτου.

«Να ζητήσουμε σεβασμό στη μνήμη του παιδιού. Πιστεύω οτι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη και σημαντικό ρόλο θα παίξουν η ιατροδικαστική ερευνά και η πραγματογνωμοσύνη (...) Ας αφήσουμε το θέμα να λυθεί στο φυσικό του χώρο, » τόνισε η κ. Παπαναγιώτου.

Ανέφερε πάντως,
ότι υπήρξε διαπληκτισμός στο τρόλεϊ, και υπάρχουν αναφορές μαρτύρων για σκισμένη μπλούζα του παιδιού.

Η δικηγόρος σημείωσε ότι ο νεαρός έσπασε τον αυχένα του. «Έχουμε πληροφορία ότι έπεσε με την πλάτη, έφυγε προς τα πίσω, φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, όλα όμως είναι ανεπίσημα» υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του νεαρού θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο Περιστερίου. 

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ Νίκος Ξυδάκης αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ στις επιθέσεις που δέχονται μέσω των ΜΜΕ ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ στο οποίο είχε επιβιβαστεί ο 19χρονος, αναφέροντας ότι «κανάλια και σάιτ έχουν πέσει σε δυο ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν είναι φταίχτες, ένας σίγουρα δεν είναι (σ.σ ο οδηγός) αν κηρυχθούν αθώοι ποιος θα τους δικαιώσει;»

Για κανιβαλική συμπεριφορά των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο από την πλευρά του στο σταθμό μας ο γγ. Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος.

Αλλαγές στον τρόπο ελέγχου των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς εξετάζει το υπουργείο Υποδομών, ανεξάρτητα από τον τραγικό θάνατο του 19χρονου, δήλωσε στο μεταξύ ο αρμόδιος υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ