Κλείσιμο

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον αγώνα δρόμου «Kallithea Run»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το πρωί της Κυριακής, από τις 06:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι, στις περιοχές της Καλλιθέας, του Μοσχάτου και του Πειραιά, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Kallithea Run».

Συγκεκριμένα, η σταδιακή διακοπή της κυκλοφορία θα έχει ως εξής:

  • Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
  • Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
  • Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Δ. Φαληρέως έως την οδό Αιγέως, ρεύμα προς Καλλιθέα κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.
  • Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.

Την ίδια στιγμή, θα υπάρχει προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δαβάκη/Σιβιτανίδου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑϊ