Εξιτήριο ενδεχομένως σήμερα Κυριακή για τον έναν από τους δύο φοιτητές (upd)

Εξιτήριο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, ενδέχεται να λάβει ακόμη και σήμερα, Κυριακή, ο ένας από τους τρεις φοιτητές που νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης μετά την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα από αυτοσχέδιο μαγκάλι.
 
Οι θεράποντες
γιατροί αναφέρουν πως το επόμενο εικοστετράωρο θα είναι κρίσιμο για τους άλλους δύο φοιτητές αφού θα φανεί εάν και σε ποιο βαθμό έχουν προκληθεί προβλήματα στην εγκεφαλική λειτουργία τους.

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής σημείωσε πως θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις για να υπάρξει σαφής εικόνα για τα αίτια του θανάτου.

Οι τρεις νεαροί εισέπνευσαν την Πέμπτη αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και δυο φίλοι τους να χάσουν τη ζωή τους.

Πορεία με αναμμένα κεριά πραγματοποίησαν την Παρασκευή στο κέντρο της Λάρισας φοιτητές και σπουδαστές, στη μνήμη των δυο φοιτητών. 

Την απόφαση να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς των σορών των δύο άτυχων φοιτητών του ΤΕΙ που έχασαν την ζωή τους στους τόπους καταγωγής τους, έλαβε ομόφωνα την Παρασκευή το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.


Πηγή: skai.gr