Κλείσιμο

Διακομιδή Βλαστού στο νοσοκομείο και επιστροφή του στις φυλακές (video)

Yπό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διακομίστηκε, το μεσημέρι, στο νοσοκομείο Τρικάλων ο βαρυποινίτης κακοποιός Παναγιώτης Βλαστός. Ο Βλαστός διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς τραυματίστηκε, την Κυριακή, στην προσπάθειά του να αποδράσει από τις φυλακές, με ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Βλαστός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, ακτινολογικό έλεγχο και τον εξέτασαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.

Ύστερα από περίπου μία ώρα, επέστρεψε στις φυλακές Τρικάλων, με τη συνοδεία πάνοπλων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα προσήλθε στις φυλακές η Αδαμαντία Αγγελέτου, μία εκ των συνηγόρων του Βλαστού, ζητώντας εγγράφως ο πελάτης της να διακομισθεί σε νοσοκομείο. Υποστήριξε μέσω του ΣΚΑΪ ότι στις φυλακές δεν μπορεί να δει τον πελάτη της, δεν έχει πρόσβαση στον ιατρικό του φάκελο ενώ στις φυλακές δεν είναι δυνατό να γίνουν οι απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σε μεταγενέστερη
ανακοίνωσή της προς τους δημοσιογράφους η κ. Αγγελέτου έκανε λόγο για πολλαπλά θλαστικά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του Βλαστού. Ζητώντας όλα τα ιατρικά έγγραφα προκειμένου να αποκλειστεί ο κίνδυνος εσωτερικής αιμορραγίας «Παρά τις εκκλήσεις μας η πόρτα της φυλακής παραμένει κλειστή» ανέφερε.

Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, από το εξωτερικό και τους εσωτερικούς χώρους του ελικοπτέρου, από οχήματα και χώρους κατά των οποίων πυροβόλησαν οι δράστες, καθώς επίσης και τρεις φωτογραφίες με κατασχεμένα όπλα.

Το βίντεο της ΕΛΑΣ:




Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, ΑMΠΕ