Εντοπίστηκε το τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι ασύλληπτοι ληστές του Βελβεντού

Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, σε ένα στενό στη Νάουσα, το αυτοκίνητο με το οποίο εκτιμάται ότι διέφυγαν οι τέσσερις από τους δράστες της διπλής ένοπλης ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης.

Πρόκειται για το τζιπ που άρπαξαν από τον οδοντίατρο, τον οποίο κρατούσαν όμηρο οι τρεις από τους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στη Βέροια. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για διερεύνηση.

Εν τω μεταξύ, στο διαμέρισμα- κρησφύγετο, που εντοπίστηκε χθες στην οδό Καρπενησιώτη 66, στα Τουρκοβούνια, όπου συνεχίζεται η έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και το οποίο είχε νοικιαστεί με πλαστό δελτίο ταυτότητας, βρέθηκαν επιπλέον πέντε αποθηκευτικές συσκευές USB, που επίσης εστάλησαν για διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ακόμα, βρέθηκαν διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις με κωδικοποιημένες φράσεις που, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποσκοπούσαν στις κρυπτογραφημένες επικοινωνίες και συνεννοήσεις μεταξύ των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης, μέλη της οποίας φέρονται ότι είναι οι τέσσερις συλληφθέντες και οι καταζητούμενοι.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγή: skai.gr