Δένδιας: Με δυο όπλα η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στην επίθεση ΕΔΩ

Με δύο όπλα έγινε τελικά η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, είπε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.

Επίσης αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης προκείμενου να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, ένας κάλυκας βρέθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Οι αρχές έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι με την υπόθεση σχετίζεται αυτοκίνητο μάρκας Toyota Corolla, χρώματος γκρι-ανθρακί που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Φλέμιγκ στο Παλαιό Φάληρο. Το όχημα είχε κλαπεί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Εκκληση σε όποιον πολίτη γνωρίζει ή αντελήφθη οτιδήποτε στην ευρύτερη περιοχή του περιστατικού (Λεωφόρος Συγγρού, Γέφυρα Αμφιθέας, Δοϊράνης κ.λ.π), καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου (όπου στην οδό Σολωμού 40 & Σωκράτους βρέθηκε το καμένο αυτοκίνητο), να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, απηύθυνε η ΕΛ.ΑΣ. με την επισήμανση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 
Πηγή: skai.gr