Ξάνθη: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 34χρονης κοπέλας

Σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας γίνεται σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης η κηδεία της 34χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε άγρια τα ξημερώματα της Πέμπτης. Με συγκινητικά μηνύματα στο προφίλ της στο Facebook φίλοι και γνωστοί της εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό της, ενώ η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, η ασφάλεια από το μεσημέρι της Πέμπτης εντόπισε τον δράστη και προέβη στη σύλληψή του όχι μόνο με βάση τα αποτυπώματά του, αλλά και νέα στοιχεία και μαρτυρίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα υπέστη βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, υποστεί κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο δράστης/ δράστες τη βάλει φωτιά. Επίσης εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι άνοιξε και λειτουργεί εδώ κι έναν μήνα κατάστημα στη γειτονιά του θύματος. Στο διαμέρισμά του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν την Πέμπτη αστυνομικοί της ασφάλειας Ξάνθης με επικεφαλής εισαγγελέα, ενώ όλη η πολυκατοικία ήταν περικυκλωμένη από αστυνομικούς.
Πηγή: skai.gr