Υπάλληλοι Βουλής: Είμαστε στο στόχαστρο της κυβέρνησης, αναμένουμε τοποθέτηση Μεϊμαράκη

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την πρόθεσή της να εξομοιώσει τις τακτικές αποδοχές και τα επιδόματά των υπαλλήλων του κοινοβουλίου με αυτά των εργαζομένων του υπουργείου Οικονομικών ασκεί με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής, τονίζοντας πως αναμένει την τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής επί του ζητήματος.

«Για μια ακόμη φορά, εμείς, οι εργαζόμενοι της Βουλής, βρεθήκαμε στο στόχαστρο της κυβέρνησης και στα φώτα της δημοσιότητας.

»Η Κυβέρνηση με τη σημερινή της ανακοίνωση επιβεβαιώνει, σε εβδομαδιαία βάση, ότι η αιτία για το σύνολο των δεινών της χώρας και ο δρόμος για την ανάπτυξη και την ευημερία ταυτίζεται με την συνεχή διαπόμπευση των υπαλλήλων της Βουλής.

»Εμείς οι εργαζόμενοι στη Βουλή, για πολλοστή φορά, ξεκαθαρίζουμε ότι ούτε στα λεγόμενα μισθολογικά ρετιρέ ανήκουμε ούτε έχουμε μείνει ανεπηρέαστοι από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων.

»Εμείς, σεβόμενοι το Σύνταγμα της χώρας και τη συνταγματική αυτονομία της Βουλής, αναμένουμε τη θέση του Προέδρου της Βουλής», αναφέρει η επίμαχη ανακοίνωση.

Η μισθολογική προσαρμογή για τους εργαζόμενους στο κοινοβούλιο θα επέλθει μέσω τροπολογίας που θα εντάξει η κυβέρνηση στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Πηγή: skai.gr