Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου!

O Σκάι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα οργανώνουν αυτό το σαββατοκύριακο τις τελευταίες δράσεις με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, που στηρίζει το «Μαζί για το παιδί».

Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτοκινητάκια, τραινάκια, κούκλες, μπάλες, παιχνίδια γνώσεων, επιτραπέζια, παιχνίδια κατασκευών, ηλεκτρονικά, συναρμολογούμενα και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι σας περιμένουμε να φέρετε τα δώρα σας:

1. στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens
2. στη Νέα Σμύρνη, στον πολυχώρο «Γαλαξίας»
3. στα Σπάτα, στο εμπορικό κέντρο Smart Park
4. στην Καβάλα, μπροστά στην Εθνική Τράπεζα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου
5. στη Λάρισα, στη σκεπαστή αγορά Νεάπολης
6. στο Βόλο, στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου


Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι σας περιμένουμε να φέρετε τα δώρα σας:

1. στην Αθήνα, στο Athens Heart, Πειραιώς 180
2. στον Πειραιά, στην πλατεία Κοραή
3. στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens
4. στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους
5. στη Λαμία, στην πλατεία Πάρκου
6. στην Αλεξανδρούπολη, επί της οδού Βενιζέλου 30 μπροστά από τα γραφεία της εφημερίδας "Ελεύθερη Θράκη" 


Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά! Τα παιχνίδια που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή  σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και θα μοιραστούν στα διάφορα ιδρύματα, με τα οποία συνεργάζεται.

Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ίσως, αυτή μας η προσφορά να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

Το Σάββατο 22/12 τη γιορτινή διάθεση θα ενισχύσουν με την παρουσία τους ο κλόουν του ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΥ, καθώς και Αϊ Βασίλης από τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ που θα βρίσκονται στο The Mall Athens, η ομάδα ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ και Αγ. Βασίλης από τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ που θα βρίσκονται στον Πολυχώρο Γαλαξίας στη Νέα Σμύρνη ενώ στο Smart Park ο ΚΙΚΟ θα μας χαρίσει στιγμές διασκέδασης παρέα με τις ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ κάνοντας face painting στους μικρούς μας φίλους.

Την Κυριακή 23/12 στο Athens Heart τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ θα καλωσορίζουν τα παιδιά με έναν Αϊ Βασίλη και ο κλόουν του ΠΑΡΑΜΙΘΟΚΟΣΜΟΥ θα μας τρελάνει με τα κόλπα του. Τον Πειραιά θα επισκευθεί ο Αϊ Βασίλης από τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ. Στο THE MALL ATHENS θα μας διασκεδάσουν οι ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ, ο ΠΙΠΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ και ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ. Τέλος στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη τα ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ θα κάνουν μια διαδραστική παράσταση με τίτλο "Ελάτε όλοι μαζί να γευτούμε αλμυρούς κουραμπιέδες"


Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Πέτρου Χριστοδούλου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, για τη συγκέντρωση παιχνιδιών ΕΔΩ.


Αυτά τα Χριστούγεννα, ας γίνουμε Άι-Βασίληδες για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα!

Έως τις 26 Δεκεμβρίου μπορούμε όλοι να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης, για τα παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Γράφουμε ΜΑΖΙ και κάνουμε αποστολή στο 19454 με χρέωση1,23 € (με ΦΠΑ )/ SMS.

Όλοι Μαζί για το παιδί

Σκάι – Εθνική Τράπεζα – Μαζί για το παιδί

                                             

Πηγή: skai.gr