Υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία: Η Θεσσαλονίκη επιστρέφει δυναμικά

Η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε., σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά αλλά και τους Έλληνες καταναλωτές, συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και να εξελίσσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Μετά τη ριζική ανανέωση του Carrefour Αλίμου τον Ιούλιο του 2012, το Υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό, πλήρως ανανεωμένο από τις 27 Νοεμβρίου 2012.

Το Υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία, το οποίο λειτουργεί από το 2000, σημειώνει μέχρι σήμερα την υψηλότερη επισκεψιμότητα από όλα τα καταστήματα του δικτύου της Μαρινόπουλος Α.Ε. Επιπλέον, με συνολικό χώρο πώλησης 10.350 τμ., 40 ταμεία, 2.500 θέσεις στάθμευσης και 260 εργαζόμενους, το Carrefour Μακεδονία είναι το πρώτο «πράσινο» υπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν εφαρμοστεί μια σειρά από μέτρα, προκειμένου να μειωθεί το ενεργειακό του αποτύπωμα κατά τουλάχιστον 50%.

Πιο συγκεκριμένα, το κατάστημα έχει εφοδιαστεί με αυτόνομα ψυγεία κατάψυξης, ψυγεία συντήρησης με διπλά τζάμια, που εξοικονομούν ενέργεια, λαµπτήρες LED τέταρτης γενιάς και συστήματα ψύξης με Τεχνολογία VRV INVERTER, τα οποία εγγυώνται εξοικονόμηση ενέργειας της τάξεως του 20%. Επίσης, τα καρότσια του καταστήματος είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο πλαστικό, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς Πιστοποίησης.

Παράλληλα
, το Υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία προσφέρει στους καταναλωτές μία σειρά πρωτοποριακών υπηρεσιών, που απαντούν στις ανάγκες τους και διευκολύνουν τις αγορές τους: Τα ταμεία αυτόματης εξυπηρέτησης (self check-out), η κοινή γραμμή εξυπηρέτησης πελατών, το Wi-Fi, η Υπηρεσία συσκευασίας δώρων είναι μερικές μόνο από αυτές.

Επίσης, ο «Παιχνιδόκοσμος», ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για δημιουργικό παιχνίδι, που προορίζεται για παιδιά ηλικίας 4-10 ετών, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, θα υποδέχεται καθημερινά τους μικρούς επισκέπτες. Τέλος, η Μαρινόπουλος Α.Ε. αποδεικνύει την ευαισθησία της, διαθέτοντας ειδικό σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης 40 θέσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες, που τους επιτρέπει να εισέρχονται στον ελεγχόμενο χώρο με ειδική κάρτα, την οποία προμηθεύονται από το κατάστημα.

Ο κ. Jerome Loubere, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε σχετικά, «Η Μαρινόπουλος Α.Ε. σε μια δύσκολη εποχή, παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της για υπεύθυνη ανάπτυξη. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Μαρινόπουλος Α.Ε., ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και συνεχίζουμε την επιχειρηματική μας δράση επενδύοντας με συνέπεια στην ελληνική αγορά και προσφέροντας στον καταναλωτή, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του εδώ και 50 χρόνια, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές».

Carrefour Μακεδονία - Εννέα διαφορετικά τμήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών

Για τη μεγαλύτερη ευκολία των πελατών του, το υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία είναι οργανωμένο σε εννέα διαφορετικά τμήματα:

Αγορά:
Πρόκειται για ένα φιλικό χώρο, που θυμίζει «λαϊκή αγορά», που φιλοξενεί καθημερινά, μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρουτολαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, αρτοπωλείου, ζαχαροπλαστείου, τυροκομικά και αλλαντικά, και όλα αυτά στην καλύτερη ποιότητα και σε ασυναγώνιστες τιμές. Μεταξύ αυτών, νέες σειρές υπηρεσιών και προϊόντων όπως, διεθνείς γεύσεις τυριών και αλλαντικών, καθημερινά φρεσκοψημένο ζεστό ψωμί από το φούρνο του καταστήματος και ολόφρεσκα γλυκά, θα εκπλήξουν ευχάριστα τους καταναλωτές.

Βιολογικά Προϊόντα:
Το συγκεκριμένο τμήμα προσφέρει πλήθος επώνυμων αλλά και βιολογικών προϊόντων Carrefour, που ικανοποιούν απόλυτα την αναζήτηση των καταναλωτών για προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, υψηλής ποιότητας.

Κατεψυγμένα:
Μέσα από μια απλή διαδρομή στο τμήμα κατεψυγμένων, που ακολουθεί τις ανάγκες κάθε γεύματος (πρωινό-γεύμα-δείπνο), ο επισκέπτης έχει στη διάθεσή του τη μεγαλύτερη ποικιλία κατεψυγμένων τόσο σε επώνυμα όσο και σε προϊόντα Carrefour. Οι νέες καταψύξεις, καθώς και η αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών διατήρησης της θερμοκρασίας, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα συντήρησης των προϊόντων, ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια.

Kάβα:
Στο χώρο της κάβας, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από την πιο πλούσια ποικιλία ελληνικών και ξένων κρασιών από όλον τον κόσμο. Η μεγάλη συλλογή σε μπύρες εισαγωγής, η τεράστια γκάμα σε οινοπνευματώδη ποτά, αλλά και ο ειδικός οινολόγος που επισκέπτεται το κατάστημά κάθε μήνα, θα ενθουσιάσει ακόμη και τον πιο «ψαγμένο» πελάτη.

Ομορφιά:
Σε ένα ενιαίο χώρο ομορφιάς και ευεξίας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών (μακιγιάζ, κρέμες, αρώματα, αξεσουάρ, κλπ.) και προϊόντων υγιεινής. Την ίδια στιγμή, οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος και να προμηθευτούν προϊόντα μακιγιάζ, να συμβουλευτούν τον ειδικό για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να δοκιμάσουν δωρεάν νέα προϊόντα ομορφιάς και να γνωρίσουν την ανανεωμένη σειρά καλλυντικών της Carrefour «Les Cosmetiques».

Βρεφικά:
Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που «ταξιδεύει» τους πελάτες μέσα από το χρώμα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, προσφέρει λύσεις ακόμα και στους πιο απαιτητικούς γονείς. Ποικιλία προτάσεων για τον ύπνο, το ντύσιμο, το μπάνιο, τη βόλτα και το φαγητό του μωρού θα σας κερδίσουν αμέσως, ενώ η ειδική σύμβουλος του τμήματος είναι έτοιμη να λύσει όλες σας τις απορίες.

Σπίτι:
Ο συγκεκριμένος χώρος, φιλοξενεί 4 τμήματα. Τα είδη για την κουζίνα, το τραπέζι, το μπάνιο και τη διακόσμηση του σπιτιού σας, θα σας κερδίσουν αμέσως με την ποικιλία, το χρώμα, το στιλ, αλλά και τις απίστευτες τιμές των προϊόντων.

Μόδα:
Ένας χώρος για όλη την οικογένεια, τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Μια πλούσια συλλογή ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων Carrefour «Tex» που ακολουθούν πάντα τις τάσεις τις μόδας, θα καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τεχνολογία:
Σε έναν ενιαίο χώρο, ο καθένας μπορεί να βρει μία συλλογή ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικά με τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

Η Μαρινόπουλος, είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα, που εδώ και 50 χρόνια πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά. Η εταιρία ίδρυσε το πρώτο ελληνικό σούπερ μάρκετ το 1962 και έκτοτε διατηρεί μια μόνιμη σχέση αφοσίωσης με τους Έλληνες καταναλωτές, εξυπηρετώντας τους με ποιότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια μέσα από τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Το 2012, η Μαρινόπουλος κατέστη αποκλειστική δικαιοδόχος των σημάτων Carrefour σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια μέσω της δικαιόχρησης (franchise). Το δίκτυο της εταιρίας αριθμεί σήμερα 800 καταστήματα πανελλαδικά: 35 καταστήματα με την επωνυμία Carrefour, 276 Carrefour Μαρινόπουλος, 255 Carrefour Express, 99 Smile και 95 καταστήματα με την επωνυμία ΟΚ.

Επενδύοντας συνεχώς σε νέες αγορές, η Μαρινόπουλος αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα και εκτός συνόρων καθώς διαθέτει 16 καταστήματα στην Κύπρο, 11 στη Βουλγαρία, 1 υπερμάρκετ στην Αλβανία και ένα στην ΠΓΔΜ.

Συνδράμοντας καταλυτικά στην εγχώρια καινοτομία και παραγωγικότητα, η Μαρινόπουλος απασχολεί ένα ανθρώπινο δυναμικό 13.500 εργαζόμενων και διατηρεί πολυετείς συνεργασίες με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς, διαθέτοντας μέσα από τα καταστήματά της προϊόντα ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.
Πηγή: skai.gr