Κλείσιμο

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος – Τετάρτη η κηδεία

Απεβίωσε χθες, 26 Νοεμβρίου, σε ηλικία 77 ετών ο πρώην υπουργός και βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος.

Η κηδεία του Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 15:00, από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών.

«Η προσφορά του στη χώρα και τη Νέα Δημοκρατία θα κρατά αιώνια τη μνήμη του» δήλωσε για τον θάνατο του πρώην υπουργού ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του «για τη μεγάλη απώλεια» και τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένειά του εκλιπόντος.

Τη θλίψη του εξέφρασε και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος έκανε λόγο για έναν άξιο πολιτικό που πορεύτηκε με γνώμονα αρχές, αξίες και ιδανικά.

Γεννηθείς στις 12 Αυγούστου του 1936 στην Καρδίτσα, ο Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά το 1974 με το ψηφοδέλτιο της ΕΚ/ΝΔ, έχοντας το ίδιο έτος διατελέσει νομάρχης Καρδίτσας.

Το 1981 έγινε μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας τα χαρτοφυλάκια των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Μεταφορών και Επικοινωνιών κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Πηγή: skai.gr