«Όλοι Μαζί για το Παιδί» Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά!

O Σκάι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα οργανώνουν το Δεκέμβριο σειρά δράσεων, σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, που στηρίζει το «Μαζί για το παιδί».

Tο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι σας περιμένουμε να φέρετε τα δώρα σας:

  • Γλυφάδα στο εμπορικό κέντρο Florida Mall
  • Άγιος Δημήτριος στο Athens Metro Mall
  • Μαρούσι στο εμπορικό κέντρο Avenue, Λ. Κηφισίας 41-47
  • Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου στο Δημοτικό Θέατρο
  • Ιωάννινα επί της οδού Γ. Μελανίδη, πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου
  • Ηράκλειο Κρήτης στην πλατεία Λιονταριών

Δείτε σχετικό video ΕΔΩ

    Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτοκινητάκια, τραινάκια, κούκλες, μπάλες, παιχνίδια γνώσεων, επιτραπέζια, παιχνίδια κατασκευών, ηλεκτρονικά, συναρμολογούμενα και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας.

    Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά! Τα παιχνίδια που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή  σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

    Τα παιχνίδια που θα συγκεντρωθούν, θα παραληφθούν από συνεργάτες της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και θα μοιραστούν στα διάφορα ιδρύματα, με τα οποία συνεργάζεται.

    Σκοπός των δράσεων είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ίσως, αυτή μας η προσφορά να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

    Στο Μαρούσι στο εμπορικό κέντρο Avenue θα βρίσκονται τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ θα καλωσορίσουν τα παιδιά με έναν Αϊ –Βασίλη, η Ελληνική ομάδα ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΩΝ της IBM και παράλληλα η Μικτή χορωδία του ωδείου του δήμου Αμαρουσίου θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στην παρέα μας θα είναι και ο Tom & Jerry του Avenue.

    Στην Γλυφάδα στο εμπορικό κέντρο Florida Mall θα βρίσκονται o ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ, από τον Πολυχώρο Δημιουργικής Έκφρασης  ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ  Art Space θα αφηγηθούν μύθους και χριστουγεννιάτικα παραμύθια από όλη την Ελλάδα με αφηγήτρια την παραμυθοκόρη Βασιλεία Βαξεβάνη, η χορωδία του παιδικού σταθμού ‘TO EΡΓΑΣΤΗΡI καθώς και η Ελληνική ομάδα ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΩΝ της IBM.

    Στον ‘Άγιο Δημήτριο στο Athens Metro Mall θα βρίσκονται ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ, θεατρική παράσταση από το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, η ηθοποιός ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ θα  διαβάσει ένα παραμύθι στα παιδιά καθώς και η Ελληνική ομάδα ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΩΝ της IBM.

    Αυτά τα Χριστούγεννα, ας γίνουμε Άι-Βασίληδες για εκατοντάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα!

    Οι επόμενες δράσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22/12 καθώς και την Κυριακή 23
    Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

    Έως τις 26 Δεκεμβρίου μπορούμε όλοι να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης, για τα παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

    Γράφουμε ΜΑΖΙ και κάνουμε αποστολή στο 19454 με χρέωση1,23 € (με ΦΠΑ )/ SMS.


    Όλοι Μαζί για το παιδί

    Σκάι – Εθνική Τράπεζα – Μαζί για το παιδί

                                                 

    Πηγή: skai.gr