Κλείσιμο

Η Lidl Hellas προσφέρει 60 καρότσια γεμάτα με προϊόντα ενισχύοντας τη δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Με αφορμή τα 6.000 καρότσια που συγκέντρωσε η Lidl Hellas από τις προσφορές των πελατών της, υποστηρίζοντας την εκστρατεία του ΣΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, προσέφερε χθες επιπλέον 60 καρότσια γεμάτα με προϊόντα, για την ενίσχυση των συσσιτίων των Μητροπόλεων της Ελλάδος. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από τις 19.12.2011 έως και τις 06.10.2012 συγκέντρωσε με τη βοήθεια και την ενεργή συμμετοχή των πελατών της, σε όλα τα καταστήματα Lidl, περισσότερα από 6.000 καρότσια με τρόφιμα αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου Ευρώ. Συμμετέχοντας σ΄ αυτή την προσπάθεια ενίσχυσης των συνανθρώπων μας, με αίσθημα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας προσέφερε επιπλέον 60 καρότσια γεμάτα με προϊόντα πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των καθημερινών συσσιτίων των Μητροπόλεων.

Και δεν σταματάει εδώ…

Με τη συμπλήρωση 30.000 likes στο προφίλ της στο Facebook θα προσφέρει ακόμη 30 καρότσια για το σκοπό αυτό. Έτσι, θα συμβάλει στην εξασφάλιση της καθημερινής σίτισης χιλιάδων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη χαρίζοντας ελπίδα και ασφάλεια.

 



Πηγή: skai.gr