Υπολογίστε την εξοικονόμηση για το δικό σας σπίτι και κερδίστε!

Οι καταναλωτές μπορούν να υπολογίσουν πόσα χρήματα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν από το πετρέλαιο θέρμανσης, εφόσον αντικαταστήσουν τα παλιά κουφώματα με καινούργια.

Αυτό γίνεται απλά με τον Υπολογιστή Εξοικονόμησης Ενέργειας, μια εφαρμογή, η οποία με βάση μια σειρά παραμέτρων, όπως η περιγραφή του κτηρίου, η περιοχή στην οποία βρίσκεται και η παλαιότητά του, υπολογίζει το ποσόν που μπορεί να εξοικονομηθεί σε ένα σπίτι σε περίπτωση αντικατάστασης των παλιών κουφωμάτων με θερμομονωτικά όπως τα Υβριδικά Συστήματα Europa Hybrid.

Η εξοικονόμηση υπολογίζεται
σε οικονομική ωφέλεια που προκύπτει από θέρμανση του χώρου με σύστημα πετρελαίου καθώς και από ψύξη με σύστημα κλιματισμού. O χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί το τελικό αποτέλεσμα της μέτρησης με φίλους του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+). Επίσης έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας του ώστε να τον υποστηρίξει εξειδικευμένος κατασκευαστής αλουμινίου.

Η Europa ανέπτυξε αυτή την εφαρμογή μέσω ειδικών συνεργατών, στα πλαίσια μεγάλης καμπάνιας για τα οφέλη από την ανανέωση σε πόρτες και παράθυρα, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Η καμπάνια συνδυάζετα
ι με διαγωνισμό, όπου όσοι συμμετέχουν μπορούν να κερδίσουν δωρεάν αντικατάσταση κουφωμάτων ή μεγάλη έκπτωση σε πόρτες ασφαλείας.

Σε μια περίοδο σημαντικής αύξησης του κόστους του πετρελαίου θέρμανσης και μείωσης των εισοδημάτων, η ανανέωση κουφωμάτων και η αξιοποίηση των επιδοτήσεων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ' οίκον», είναι δυνατότητες που μπορούν να δώσουν σημαντικά οφέλη σε πολλά νοικοκυριά.
Πηγή: skai.gr