Χρυσή Αυγή: Επίθεση κατά αλλοδαπών μικροπωλητών και το Σάββατο

Στο «στόχαστρο» της Χρυσής Αυγής έχουν μπει οι αλλοδαποί μικροπωλητές, καθώς μέλη του κόμματος πληθαίνουν τις "εφόδους" τους σε πανηγύρια και λαϊκές αγορές για την εκδίωξή τους. Λίγες ώρες μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά αλλοδαπών στο πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, ομάδα του κόμματος επιτέθηκε και σε μικροπωλητές στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το site aerasnews.gr, επικεφαλής της ομάδας ήταν ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος επισκέφθηκε το Σάββατο το πρωί την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου, προκαλώντας ζημιές σε πάγκους παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών μαζί με άλλα μέλη του κόμματος.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παραεμπορίου:

«Πολεμάμε το παραεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους, και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λεει να προχωρήσουμε» υποστήριξε.

Σημειώνεται
ότι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν και σε παράνομους μικροπωλητές στην Ιστιαία και σε άλλες περιοχές της χώρας την περασμένη εβδομάδα. Όσον αφορά την έφοδο της Χρυσής Αυγής σε πάγκους μικροπωλητών στη Ραφήνα οι αρχές διενεργούν προανάκριση.

To βίντεο από την έφοδο στη Ραφήνα:

Πηγή: skai.gr