Προφυλακιστέος ο 21χρονος Πακιστανός - ζήτησε συγγνώμη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία στον ανακριτή της Σύρου, ο 21χρονος Πακιστανός που κακοποίησε άγρια το 15χρονο κορίτσι στην Πάρο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Πακιστανός, ζήτησε σήμερα συγγνώμη από την 15χρονη και την οικογένειά της για το κακό που τους προκάλεσε.


Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, φορώντας κουκούλα για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του, αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες. Συνήγορος του νεαρού άνδρα ορίστηκε η δικηγόρος Αλέκα Δήμου από τη Μύκονο.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Έπειτα από τη σύλληψή του από την αστυνομία, ο νεαρός άνδρας ομολόγησε τα εγκλήματά του, ενώ οι διωκτικές αρχές τον είχαν ταυτοποιήσει από το δείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε στην άτυχη κοπέλα.

Στο μεταξύ, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 15χρονη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομειου.

Πηγή: skai.gr