Κλείσιμο

Ληστείες και επιθέσεις σε ενεχυροδανειστήρια

Στην Ηλιούπολη, οδός Μαρίνου Αντύπα, τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κυνηγετικό όπλο και το όχημα του θύματος, με το οποίο διέφυγαν και αναζητούνται.

Στο Κερατσίνι, στη συμβολή της Λεωφόρο Δημοκρατίας με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, δύο άγνωστοι δράστες με χρήση βίας, αφαίρεσαν από νεαρό, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Βύρωνα, οδός Καραολή Δημητρίου, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. .

Στα Καμίνια, οδός Λευκωσίας, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα άγνωστης μέχρι στιγμής συνολικής αξίας.

Φθορές σε τρία ενεχυροδανειστήρια προκάλεσαν άγνωστοι κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι δράστες έσπασαν τις προθήκες των καταστημάτων που βρίσκονται στην οδό Αγίας Σοφίας στον Βύρωνα, στην Φιλολάου στο Παγκράτι και στην οδό Χρεμωνίδου στην Αθήνα.
Πηγή: skai.gr