Ο ΣΚΑΪ στηρίζει το κέντρο της Αθήνας

Ο ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Αθηναίων, τους επιχειρηματικούς φορείς, την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας και Αναπλάσεις ΑΕ και με σύνθημα «Παρασκευή σημαίνει κέντρο», προσκαλεί όλους μας κάθε Παρασκευή μέχρι και τις 6 Απριλίου, να κατεβούμε στο κέντρο της Αθήνας για τα ψώνια μας, τη διασκέδασή μας, την ψυχαγωγία μας, τις βόλτες μας. Αξίζει σε όλους μας, ν΄ αλλάξει η εικόνα του κέντρου της Αθήνας και να βελτιωθεί η καθημερινότητα όσων ζουν και εργάζονται σε αυτό.

Κάθε Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα είστε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ 100.3 συνεχώς!!!! Ο ΣΚΑΪ εκπέμπει από διαφορετικές περιοχές του κέντρου, μοιράζει δώρα, τα οποία προσφέρουν οι καταστηματάρχες της κάθε περιοχής. Καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας, συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις και happening. Όσοι κατεβείτε στο κέντρο θα διαπιστώσετε ότι η πρωτεύουσά μας χρειάζεται μια δεύτερη ευκαιρία, χρειάζεται τη στήριξη και την αγάπη όλων μας, για να ορθοποδήσει.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου ο ΣΚΑΪ θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

• Από τις 17.00-20.00 θα εκπέμψουμε από διαφορετικά σημεία της Αθήνας: από την Κυψέλη, το Μοναστηράκι, του Ψυρρή. Ο Άρης Πορτοσάλτε, η Χριστίνα Βίδου, ο Δημήτρης Γιατζόγλου και η Μαρία Αναστασοπούλου θα μιλούν με συμπολίτες μας που ζουν στο κέντρο ή επιλέγουν το κέντρο της Αθήνας για τα ψώνια τους, για τη διασκέδασή τους, για τις βόλτες τους. Οι καταστηματάρχες της Κυψέλης, του Μαναστηρακίου, του Ψυρρή, αλλά και της Πλάκας θα προσφέρουν δώρα στους ακροατές μας, οι οποίοι θα πρέπει να είναι «καλωδιωμένοι και συντονισμένοι» στον ΣΚΑΪ. Από τον «αέρα» του ραδιοφώνου θα ανακοινώνεται το δώρο και ο τρόπος απόκτησής του. Όποιος ακροατής είναι πιο γρήγορος θα το κερδίζει. Στην Κυψέλη θα βρισκόμαστε στη Φωκίωνος Νέγρη στο «Skry cafe» μαζί με την πρωτοβουλία «I love Kypseli”, στο Μοναστηράκι θα εκπέμψουμε από το Καφέ-Μεζεδοπωλείο «Οι Διόσκουροι» και στου Ψυρρή θα βρισκόμαστε στο bar «the party».

• Στις 11.00 το πρωί, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών θα πραγματοποιήσει ξενάγηση, σε όσα σχολεία δηλώσουν συμμετοχή, στα νεοκλασικά κτίρια της Σταδίου και της Πανεπιστημίου, με κατάληξη στο Μέγαρο Ευταξία, το πρώτο σπίτι του Όθωνα. Εκεί, όπου στεγάζεται το Μουσείο της πόλης της Αθήνας. Σημείο συνάντησης στις 11, έξω από το μετρό της Πλατείας Συντάγματος.

Παρασκευή σημαίνει κέντρο! ΣΚΑΪ
Πηγή: skai.gr