Κλείσιμο

ΣΚΑΪ LIFE: Τριήμερα απόδρασης στην Πιερία σε προνομιακή τιμή

Μία ακόμα προσφορά από την εκπομπή ΣΚΑΪ LIFE σε όσους τηλεθεατές επιθυμούν να περάσουν ένα τετραήμερο, σε ξενοδοχείο 4* στο Ελατοχώρι Πιερίας, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Ο διαγωνισμός, στον οποίο κερδίζουν όλοι, θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 02 Μαρτίου 2012.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να στείλουν μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου στο 19100 γράφοντας το πρόθεμα LIFE (Mediatel 1,23 ευρώ / sms με ΦΠΑ – Γραμμή παραπόνων 214 214 8020).

Η προσφορά αφορά στο ξενοδοχείο Semeli Resort 4* για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο (lux Double), στην προνομιακή τιμή των 88 ευρώ /άτομο.

Η προσφορά ισχύει έως 30 Μαρτίου 2012 και για κρατήσεις από Πέμπτη έως Κυριακή ή Παρασκευή έως Δευτέρα. Εξαιρούνται η 25 Μαρτίου και η περίοδος του Πάσχα.

• 2 διανυκτερεύσεις Παρασκευή και Σάββατο με πρωινό
Δωρεάν η διανυκτέρευση της Πέμπτης ή της Κυριακής με πρωινό
• Late Check out 18:00
• Welcome drink
• Χρήση μίας ώρας του Spa Center.

Οι όροι του διαγωνισμού ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Στο Ελατοχώρι, σ' ένα ξέφωτο του δάσους, στις κατάφυτες από οξιές, βελανιδιές και έλατα πλαγιές των Πιερίων ορέων, δημιουργήθηκε το Σεμέλη resort. Το Σεμέλη Resort είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1050 μέτρων σε απόσταση 2,5 χλμ από το Ελατοχώρι και 5 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο. Σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο, εκτείνονται δάση οξιάς και βελανιδιάς, ενώ όλος ο νοτιανατολικός ορίζοντας είναι ορθάνοιχτος σε μία εντυπωσιακή θέα στον ορεινό όγκο του Ολύμπου και τον Θερμαϊκό κόλπο.

Το Σεμέλη Resort διαθέτει:
Σαλόνι 150 τ.μ. με τζάκι, τηλεόραση και πολλές "γωνιές"
Εστιατόριο χωρητικότητας 120 ατόμων με θέα τον Ολυμπο, τζάκι και ξυλόφουρνο
Bar - Cafe με ενημερωμένη κάβα
Spa (Hamam,Sauna, μικροπισίνα,υδρομασάζ και αίθουσες μασάζ)
Συνεδριακές εγκαταστάσεις 200 τ.μ. με πλήρη εξοπλισμό
Παιδότοπο
Γυμναστήριο

Δωμάτια:
Όλα τα δωμάτια είναι διαφορετικά διακοσμημένα, με γούστο, φινέτσα και διακριτική πολυτέλεια. Είναι ανοιγμένα στην υπέροχη θέα του Ολύμπου και το γαλάζιο της θάλασσας. Σε 9 από τα 12 δωμάτια, στις 14 junior σουίτες και στις 5 σουίτες υπάρχει πετρόχτιστο τζάκι. Αν επιλέξετε κάποια από τις σουίτες, αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του υδρομασάζ ή ξεφυλλίστε το αγαπημένο σας βιβλίο στις μπερζέρες και τα ανάκλιντρα του Guy Laroche. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει mini-bar, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμός, τηλέφωνο και σεσουάρ, σετ γαλλικών καλλυντικών και amenities.

Δραστηριότητες:
Όλες τις εποχές το ΣΕΜΕΛΗ μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες. Από έδω θα διαλέξετε αν θα αποδράσετε στη φύση, με μία πεζοπορία μέσα στο δάσος, αν θα ξεκινήσετε για αναρρίχηση, αν θα διατρέξετε το φαράγγι που ποταμού Ενιπέα, αν θα πάτε στο χιονοδρομικό για σκί για snow-board ή snow-mobil. Μπορείτε ακόμη να ξεκινήσετε ένα 4Χ4 σαφάρι μέσα στους δασικούς δρόμους και να βρεθείτε στις φάρμες με τα αγριογούρουνα και τα ελάφια. Όμως το Σεμέλη μπορεί να γίνει το ορμητήριο και για πολιτισμικές εκδρομές. Σε απόσταση μιάς ώρας θα βρείτε το μουσείο της Βεργίνας και σε λιγότερο από μία ώρα θα βρεθείτε στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο του Δίον. Αν όμως δεν θέλετε δράση και ένταση μπορείτε να αφεθείτε στην απόλαυση των γεύσεων και της αισθητικής των χώρων. Εδώ θα ηρεμήσετε, με ένα βιβλίο ή με ένα ποτό στο χέρι, σε μία ήσυχη γωνιά ή δίπλα στο τζάκι ή στη θαλπωρή του δωματίου σας. Τέλος, εδώ σας περιμένει η διάθεση μας να σας φιλοξενήσουμε με ζεστασιά, διακριτικότητα και χαμόγελο.
Πηγή: skai.gr