Εξιχνιάστηκε η δολοφονία οδηγού ταξί

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας  η ανθρωποκτονία του 57χρονου ημεδαπού οδηγού TAXI , ο οποίος βρέθηκε νεκρός, την 22-01-2012 το πρωί, σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι Βοιωτίας, κοντά στο  ταξί του.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος συνελήφθη χθες , μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της 21-01-2012, ο 35χρονος Ρουμάνος επιβιβάσθηκε στο TAXI του 57χρονου στη Χαλκίδα και κινήθηκαν με κατεύθυνση προς Οινόη.

Σε αγροτική περιοχή του Σχηματαρίου, ο 57χρονος στάθμευσε το όχημα του και ακολούθησε έντονη λογομαχία και πάλη μεταξύ τους.

Στη συνέχεια βγήκαν από το όχημα, όπου υπήρξε νέα πάλη μεταξύ τους, όπου ο 35χρονος αφού κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό, στη κοιλιά και στα χέρια, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ακολούθως, φεύγοντας, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο του.

Πηγή: Δημήτρης Καραστεφανής