Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας

Ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας επέρριψε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο εκπρόσωπος του Συνασπισμού Πάνος Σκουρλέτης.

Είπε ότι οι ομάδες έδρασαν αποκεντρωμένα, δεν ήταν μέσα στο πλήθος των διαδηλωτών, ήταν σε πλήρη γνώση και είχαν την ανοχή της αστυνομίας.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι σκοπός της αστυνομίας ήταν να διαλύσει εκ των προτέρων την συγκέντρωση.

Είπε ακόμα ότι το μνημόνιο σκορπάει εύφλεκτη ύλη στην κοινωνία και τόνισε ότι αυτές οι πράξεις είναι καταδικαστέες από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων.

Από την πλευρά του, ο Τίμος Τζάνες, Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας, είπε στην Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ότι επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο από την πλευρά των κουκουλοφόρων και σημείωσε ότι ο Σύλλογος θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του στο συμβούλιο που θα διεξαχθεί εντός της ημέρας.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας, Δημήτρης Γεωργαντζής, είπε ότι εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά και ανέφερε ότι η αστυνομία καλείται πολλές φορές να δώσει λύση σε κοινωνικά και όχι σε αστυνομικά προβλήματα.
Πηγή: skai.gr