Το ΣΚΑΪ Τώρα σας πηγαίνει στο Δασικό χωρίο «Άνω Δολιανά»

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και η εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα προσφέρουν ταξίδι σε δίκλινο σπιτάκι στο Δασικό χωρίο «Άνω Δολιανά», με τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 54€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις).

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τη Δευτέρα 5/12 έως και τη Παρασκευή 9/12 και για να συμμετάσχετε πρέπει να στείλετε γραπτό μήνυμα SMS προς τον πενταψήφιο αριθμό χρέωσης 54529 της TOMORROW SOLUTIONS με πρόθεμα ΤΡ, με χρέωση 1,23 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι όλοι και θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στον παρακάτω προορισμό:

ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ «ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ» στο Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Για τη χρονική περίοδο από 1/11/2011-30/3/2012 και για κρατήσεις από Πέμπτη έως Κυριακή ή Παρασκευή έως Δευτέρα

Eξαιρείται η χρονική περίοδος 20.12 – 09.01 και τα εορταστικά τριήμερα.

*Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 54€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) στο ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ «ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ» στο Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο σπιτάκι.

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

Το δασικό χωριό «Άνω Δολιανά» του Νομού Αρκαδίας βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του Πάρνωνα, σε υψόμετρο 1.180μ. περίπου, στη θέση Χορευταρού – Κρέκιζα του ορεινού οικισμού Άνω Δολιανών του Δήμου Κυνουρίας, σε απόσταση 20χμ. ΝΑ της Τρίπολης. Κατασκευάστηκε από το Δασαρχείο Κυνουρίας, με πιστώσεις του Υπουργείου μας, και έχει δυο οδικούς άξονες πρόσβασης. Η έκτασή του είναι 29 στρέμματα και αποτελείται από 20 ξύλινες μονοκατοικίες. Κατοικίες: Διαθέτουν μια κρεβατοκάμαρα - όπου μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα 2-3 άτομα - και άλλες δυο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες – όπου μπορούν να μείνουν 4-5 άτομα. Οι μονοκατοικίες συμπληρώνονται με μπάνιο, κουζίνα, ψυγείο, κι έναν ενιαίο ευρύχωρο καθιστικό χώρο με τζάκι και τραπεζαρία.
Πηγή: skai.gr