Τρεις συλλήψεις στο Καυταντζόγλειο

Τρία άτομα ηλικίας 29, 19 και 36 ετών συνελήφθησαν την Κυριακή το απόγευμα, στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Οι συλληφθέντες μαζί με άλλους οπαδούς, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και με επιθετικές διαθέσεις κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του διαιτητή του αγώνα, των βοηθών διαιτητών και των αστυνομικών δυνάμεων που επενέβησαν για την εκτόνωση της έντασης.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση της αστυνομίας, προηγήθηκε απόφαση του διαιτητή για προσωρινή διακοπή του ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξαγόταν μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ, εξαιτίας ανηρτημένου πανό με εξυβριστικό περιεχόμενο κατά παράγοντα του ποδοσφαίρου και του δημοσιογραφικού κόσμου.

Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, αμέσως μετά την απόφαση του διαιτητή, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο 29χρονος συλληφθείς, κινήθηκε εναντίον του βοηθού διαιτητή, τον οποίο τραυμάτισαν ελαφρά με τη χρήση σωματικής βίας.

Με επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, διαιτητής και βοηθοί οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ οπαδοί, μεταξύ των οποίων και οι υπόλοιποι δύο συλληφθέντες, συνέχισαν τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μπουκάλια, κομμάτια σιδήρου, σιδερόβεργες και άλλα αντικείμενα, μέχρι την απώθησή τους και οριστική ομαλοποίηση της κατάστασης.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν τη Δευτέρα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Την αστυνομική έρευνα και Προανάκριση διενήργησε η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Πηγή: skai.gr