Η Πρώτη Γραμμή σας στέλνει στο La Munte Hotel 4* superior σε προνομιακή τιμή

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή σας στέλνει La Munte Hotel 4* superior, στο παραδεισένιο Μέτσοβο, σε προνομιακή τιμή. Η προσφορά ισχύει από την 1/11/11 έως τις 30/03/12 για κρατήσεις από Πέμπτη έως Κυριακή ή Παρασκευή έως Δευτέρα.

Στο σημείο που χωρίζεται η Βόρεια Πίνδος από τη Νότια, στην καταπράσινη βουνοπλαγιά απέναντι από το Μέτσοβο, στην καρδιά του χωριού Ανήλιο, βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος φιλοξενίας. Το Hotel LaMunte είναι ένα όμορφο νεόχτιστο ξενοδοχείο 4* superior, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για απολαυστικές και ξέγνοιαστες διακοπές, όλες τις εποχές του χρόνου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 20 λεπτά από την πόλη των Ιωαννίνων και 7 λεπτά από το Μέτσοβο.

O διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24/10/11 έως και 27/10/11. Ο διαγωνισμός διεξάγεται με την τεχνική υποστήριξη της TOMORROW SOLUTIONS AE.

Να σημειωθεί ότι συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτεί τουλάχιστον την αποστολή ενός μηνύματος με πρόθεμα ΠΓΡ στον πενταψήφιο αριθμό 54529, ενώ κάθε τηλεθεατής έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών.

Η χρέωση του sms για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό έχει καθοριστεί στο ποσό των 1,23 ευρώ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 24/10 και έως την Πέμπτη 27/10, και όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν 3 διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείο στη προνομιακή τιμή των 78 ευρώ (συνολικά και για τις 3 διανυκτερεύσεις).

Σε κάθε φάση του διαγωνισμού νικητής αναδεικνύεται ο κάτοχος της σύνδεσης που απέστειλε τη νικητήρια συμμετοχή.

* Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει :
1. 3 διανυκτερεύσεις σε standard δίκλινο δωμάτιο
2. πρωινό καθημερινά με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
3. welcome drink
4. δωρεάν χρήση σάουνας
5. Late check out εως τις 18.00

Eξαιρείται η χρονική περίοδος 20.12 - 09.01 και τα εορταστικά τριήμερα.

Oι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr