Παπουτσής: Πολλαπλασιασμός των περιπολιών στο κέντρο

Για πολλαπλασιασμό των επιχειρήσεων της αστυνομίας που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη με αντικείμενο τη συνεργασία της αστυνομίας και του δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ιστορικού κέντρου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε το δήμαρχο Αθηναίων ότι η συνδρομή της ΕΛΑΣ. στη δημοτική αστυνομία θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.

Όσον αφορά τους χρήστες ναρκωτικών που βρίσκονται σε ορισμένα σημεία της πόλης, ο κ. Παπουτσής εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα αντιμετωπιστεί με την υλοποίηση των εξαγγελιών του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για την αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ στα δημόσια νοσοκομεία.

Σαφή προειδοποίηση στους εργαζόμενους στην καθαριότητα να σκεφτούν το άμεσο μέλλον τους, απηύθυνε στο μεταξύ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος προπηλακίσθηκε την Πέμπτη στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.

Όπως είπε, μέχρι χθες η ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες ήταν απαγορευτική, σήμερα συζητείται και είναι πιθανό να γίνει.

Πηγή: skai.gr