Διεθνής έκθεση ...κινητοποιήσεων

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την Παρασκευή ο χορός των κινητοποιήσεων αρχίζει το απόγευμα της Παρασκευής. Αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου στις 5.30 το απόγευμα και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία 
Στις 20.00 οι αγανακτισμένοι διοργανώνουν συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου

ΣΑΒΒΑΤΟ

Οι «Αγανακτισμένοι» στις 17:00 με τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις, στο πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο 424, στο κτίριο προσκόπων στην οδό Βασ. Γεωργίου, διπλα στο δημαρχείο, και στην πλατεία Λευκού Πύργου θα επιχειρήσουν να περικυκλώσουν τη ΔΕΘ και να αποκλείσουν τις εισόδους της.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία των «Αγανακτισμένων» αυτοκινητιστών και μοτοσικλετιστών στις 17:00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφετηρία το Α' ΚΤΕΟ στη Λαχαναγορά και προορισμό τον Λευκό Πύργο.

Στις 18:00 οδηγοί ταξί από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στο Ιβανώφειο και θα πραγματοποιήσουν πεζή πορεία η οποία θα καταλήξει στη ΔΕΘ.
Λίγα μέτρα μακρύτερα στο Κατσάνειο, στις 18:00 έχουν προγραμματίσει τη συγκέντρωσή τους οι φίλαθλοι του Ηρακλή, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την πτώση της ομάδας τους στη Β' Εθνική.

Την ίδια ώρα, στο άγαλμα του Βενιζέλου δίνουν ραντεβού τα μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Στη διαδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων.

Περίπου την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ καλεί τα μέλη του στην πλατεία Αριστοτέλους.
Στις 18:00 στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν τα πρωτοβάθμια σωματεία, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές.
Από το Πολυτεχνείο του ΑΠΘ θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, την πορεία τους οι φοιτητικοί σύλλογοι με στόχο να ενωθούν με τους «Αγανακτισμένους».

Πηγή: Δημήτρης Καραστεφανής