Starbucks: Νέο however-you-want-it Frappuccino

Το καλοκαίρι αυτό στα Starbucks θα είναι…however-you-want-it! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παλιοί και νέοι φίλοι των αποκλειστικών Frappuccino ροφημάτων, θα απολαμβάνουν το νέο however-you-want-it Frappuccino.

H αγαπημένη κατηγορία ροφημάτων που εφηύραν και καθιέρωσαν τα Starbucks, παρουσιάζεται τώρα πιο ανανεωμένη και προσωπική. Τα υψηλής ποιότητας υλικά, το μοναδικό χαρμάνι καφέ, ειδικά για Frappuccino και το φρέσκο γάλα, αναδεικνύουν την καθαρή γεύση και την ακόμα καλύτερη υφή του ΝΕΟΥ however-you-want-it Frappuccino. Κάθε στιγμή της μέρας, όποια κι αν είναι η διάθεση σου, ότι κι αν θες να δοκιμάσεις, δημιούργησε το προσωπικό σου however-you-want-it Frappuccino®, επιλέγοντας την ένταση του καφέ, το γάλα, τη γεύση, ακόμα και τις θερμίδες.

Οι… however-you-want-it Frappuccino δυνατότητες είναι απεριόριστες και εμείς σου δίνουμε μόνο κάποιες ιδέες!

Ε Ν Τ Α Σ Η: extra καφέ ή ντεκαφεϊνέ
Extra Coffee Caramel Frappuccino λαχταριστό ρόφημα με σιρόπι καραμέλας που συνδυάζει Starbucks Frappuccino καφέ, φρέσκο γάλα, αναμεμειγμένο με πάγο, πλούσια σαντιγί και επικάλυψη από σος καραμέλας.

Γ Α Λ Α: πλήρες, άπαχο, σόγιας
Soy Strawberries & Cream Frappuccinoκρεμώδης συνδυασμός σος από ζουμερή φράουλα, με γάλα σόγιας, αναμεμειγμένα με πάγο και επικάλυψη πλούσιας σαντιγί. Καλοκαιρινό αγαπημένο ρόφημα χωρίς καφέ, που θα ενθουσιάσει όλους και ειδικά εκείνους που επιλέγουν συνήθως γάλα σόγιας.

L I G H T: ξεκινούν από 71 θερμίδες - εσύ πόσο light θέλεις να είναι;
Mocha Frappuccino Light Μόνο με 96 θερμίδες (tall μέγεθος-355 ml), ιδανικά γλυκός συνδυασμός με βάση Starbucks Frappuccino καφέ light, σιρόπι μόκας και άπαχο γάλα, αναμεμειγμένα με πάγο! Μόκα απόλαυση, ακόμα πιο Light.

Γ Ε Υ Σ Η: βανίλια, καραμέλα, μόκα, φουντούκι, σε κάθε προσωποποιημένο Frappuccino.
ΕΣΥ φτιάχνεις το δικό σου χαρακτήρα. Γιατί να μη φτιάχνεις ΚΑΙ το Frappuccino σου; Μόνο για σένα. μόνο από σένα! μόνο στα Starbucks!
Πηγή: skai.gr