Μήνυση του Δημάρχου Αμαρουσίου σε blogs

Μήνυση κατέθεσε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στον Προϊστάμενο του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος των διαχειριστών συγκεκριμένων blogs.

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος, η μήνυση αυτή είναι η απάντησή του στην ανάρτηση ψευδών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος τόσο του ίδιου, όσο και του Δήμου , που φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011, σε ένα blog αρχικά, ενώ στη συνέχεια η ίδια ανάρτηση φιλοξενήθηκε και σε δεύτερο blog.
 
Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε ότι δήθεν την Μεγάλη Παρασκευή κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επισκέφθηκε το Δήμο Αμαρουσίου και κατέσχεσε υπολογιστές από το Γραφείο Δημάρχου και το Γραφείο Τύπου. Ενώ επιπλέον υποστήριζαν ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ο Δήμαρχος απουσίαζε από την πόλη κατά τη διάρκεια των θρησκευτικών τελετών της Μ. Παρασκευής και του Μ. Σαββάτου. 

Ο Δήμος τονίζει ότι ουδέποτε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επισκέφθηκε το Δήμο Αμαρουσίου και δεν κατέσχεσε κάποιους υπολογιστές.
Πηγή: skai.gr