Δράση αλληλοϋποστήριξης του ΣΚΑΪ στη Ναύπακτο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση αλληλοϋποστήριξης του ΣΚΑΪ στη Ναύπακτο για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η δράση αλληλοϋποστήριξης, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Lepanto 101,4, στο πλαίσιο της εκστρατείας "Όλοι Μαζί. Η Ελλάδα Μπορεί".

Στην εκδήλωση συμμετέσχαν τοπικοί φορείς, σύλλογοι και ελεύθεροι επαγγελματίες που προσέφεραν είδη και εθελοντικές υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές τόνισε στο ΣΚΑΪ ότι η κρίση στη Ναύπακτο έχει γίνει αισθητή, και έκανε λόγο για ύφεση στην οικοδομή και σε συναφή επαγγέλματα.

Πρόσθεσε δε, ότι υπάρχει ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τα εργοταξιακούς χώρους που χρησιμοποιήθηκαν για τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, ωστόσο αυτοί παραμένουν αναξιοποίητοι καθώς την ευθύνη για τη διαχείρισή τους έχει η ΚΕΔ.

«Απευθύνουμε κάλεσμα στους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν το Σάββατο. Από τη Δευτέρα θα δούμε πόσοι συμπολίτες έχουν ανάγκη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μας χορηγούνται για να έχουν πρόσβαση σε αυτές» δήλωσε από την πλευρά του στο ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος του Lepanto 101,4 Βαγγέλης Καρανικόλας.
Πηγή: skai.gr