Ελλάδα

ΕκτύπωσηΑγαπημένα
 Επικοινωνία με συντάκτηΜέγεθος Κειμένου

Εθελοντική προσφορά υπηρεσιών και ειδών

"ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η Ελλάδα μπορεί"

18/05/2010 | 18:51Τελευταία Ενημέρωση: 12:37 14/12/2010

Στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΣΚΑΪ και των συνεργαζόμενων ανά την Ελλάδα ραδιοφωνικών σταθμών, που έχει ως στόχο να αντιμετωπίσουμε μαζί, αλληλέγγυοι, τη σημερινή κρίση, εδώ μπορείτε να ζητήσετε εθελοντική προσφορά σε είδη και υπηρεσίες, από τους συνανθρώπους σας.

Η διεύθυνση στην οποία μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι είναι το oloimazi@skai.gr

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο εξής νούμερο 210 4800095, να αφήνουν τα ηχογραφημένα μηνύματά τους και τα στοιχεία τους και στη συνέχεια ο ΣΚΑΪ θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Διαδίδοντας το μήνυμα πως...

Όλοι Μαζί, ακόμη και σε δύσκολες συγκυρίες μπορούμε, εκατοντάδες γιατροί, δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φορείς και ιδιώτες, στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΣΚΑΪ, προσφέρουν εθελοντικά είδη και υπηρεσίες, σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα -οικονομικής ή άλλης φύσεως.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας είναι άμεση, αφού με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας προθυμοποιούνται να βοηθήσουν. Αναλυτικότερα, στην ενότητα της εκπαίδευσης, οι συμμετοχές εκπαιδευτικών, φροντιστηρίων και εκπαιδευτικών ομίλων, έχουν ξεπεράσει τις 150, ενώ προσφέρεται ακόμη και δωρεάν φοίτηση σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Στην κατηγορία των ιατρικών υπηρεσιών, περισσότεροι από 100 πολίτες έχουν εξεταστεί έως τώρα δωρεάν από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Οικογένειες, από κάθε γωνιά της χώρας, απευθύνουν έκκληση βοήθειας και ζητούν είδη πρώτης ανάγκης.

Μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, αλλά και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις, ζητούν βασικά είδη.

Σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, συμπολίτες μας συγκεντρώνουν είδη ένδυσης, υπόδησης και τρόφιμα, προκειμένου να στηρίξουν όσους ζητούν την βοήθειά μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση ενός δίχρονου αγοριού από τον Βόλο, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χρειαζόταν άμεσα έναν παιδικό ηλεκτρικό ορθοστάτη. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα, συμπολίτης μας ευαισθητοποιήθηκε και χάρισε ένα χαμόγελο στην οικογένεια αυτή.

Επιχειρήσεις, σύλλογοι και φορείς κινητοποιούνται και συμμετέχουν ενεργά, προκειμένου να δώσουν μία ανάσα σε οικογένειες που χρειάζονται την υποστήριξή μας. Ελπίζουμε η προσφορά τους να βρει μιμητές και να γίνει οδηγός όλων μας!

ΕκτύπωσηΑγαπημένα
 
Ξεκινά η λειτουργεία του Επιχειρησιακού Κέντρου επιτήρησης συνόρων με θερμικές κάμερες .
Στήνεται Φράγμα με  θερμικές κάμερες στα ελληνοτουρκικά οι οποίες θα δίνουν ζωντανή εικόνα  στο κέντρο επιχειρ…
04.02.2012, 08:30
Ανήλικοι διέπραξαν 52 διαρρήξεις σε ένα 6μηνο
Εξιχνιάστηκαν, πενήντα δύο  περιπτώσεις διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών σε οικίες και κατάστημα, στην ευρύτερη…
04.02.2012, 07:35
Πήραν ακόμα και τα γραμματόσημα
Με τη χρήση συσκευής οξυγόνου διέρρηξαν χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, (1) κερματοθήκη με κέρματ…
04.02.2012, 07:26
Σύριοι επιτεθηκαν με πέτρες και ξύλα στην πρεσβεία τους στο Ψυχικό
Σε 13 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικοί τα ξημερώματα μετά από επιχείρηση στην πρεσβεία της Συρίας στο Παλα…
04.02.2012, 07:18
Σημαντικά σημεία του νέου νόμου για τα ζώα συντροφιάς
Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο σύνολό του ο νέος νόμος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων "για τα …
03.02.2012, 19:21
Νέα τροπολογία για το τέλος ακινήτων
Διακοπή ρεύματος μόνο μετά από εντολή του υπουργείου Οικονομικών. Προθεσμία 6 μηνών αντί για 80 ημέρες που ίσχ…
03.02.2012, 18:52
«Στιγμιότυπα» για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας αναλύουν σήμερα καλεσμένοι στη εκπ…
03.02.2012, 17:17
Σύλληψη για χρέη 133.235.658 ευρώ στο δημόσιο
Το ύψος των οφειλών της ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 133.235.658,78 ευρώ.
03.02.2012, 14:47
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για εξαπάτηση
Μία 35χρονη γυναίκα συνέλαβε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, η οποία είχε εξαπατήσει 53 ανέργους υποσχόμενη ότι θ…
03.02.2012, 14:02
Στη «φάκα» νεαροί για ληστείες και κλοπές
Συνελήφθησαν, σε Καβάλα και Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και τ…
03.02.2012, 13:57

Προηγούμενη  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ...14 Επόμενη