Κλείσιμο

Η νέα τετράδα του Ι LOVE GR

Σάμος, Αμοργός, Κόνιτσα και Φλώρινα είναι η νέα τετράδα που ψήφισε το κοινό το Σάββατο στην μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή του ΣΚΑΪ Ι LOVE GR.

Η δεκάδα που αυτή την εβδομάδα διεκδίκησε την ψήφο των τηλεθεατών ήταν η Κόνιτσα, η Χάλκη, η Αρχαία Ολυμπία, η Άρτα, η Σκόπελος, η Φλώρινα, η Αμοργός, η Ζάκυνθος, η Μύκονος και η Σάμος.

Για τα «μυστικά» της Κόνιτσας μίλησε ο Νίκος Κυρίτσης-εκπαιδευτής κανό και ράφτινγκ, για την Χάλκη ο Βαγγέλης Ηλίαδης- πρόεδρος των Χαλκιτών της Αθήνας, το «πορτραίτο» της Αρχαίας Ολυμπίας απαθανάτισε ο φακός του φωτογράφου-Τάσου Φωτόπουλου, την Άρτα υποστήριξε ο ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλος , για την πατρίδα του τη Σκόπελο σιγοτραγούδησε ο Γιώργος Ξηντάρης, την Φλώρινα υπερασπίστηκε ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης, τη Ζάκυνθο μας γνώρισε η φιλόλογος Χριστίνα Λούντζη και τη Σάμο ο δημοσιογράφος Χάρης Ζαβουδάκης.

Στο ταξίδι του Σαββάτου συνόδευσαν τους παρευρισκόμενους η Μπριγκίτα Παπασταύρου πρόεδρος της ΕΛΑΓΡΟ μιλώντας για την Κόνιτσα, ο Γιάννης Βαληνάκης πρώην υφυπουργός εσωτερικών μίλησε για την Χάλκη, η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου για την εμπειρία της ως πρωθιερεία στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος για την πατρίδα του την Άρτα, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά πρώην υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για τη Σκόπελο, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την Αμοργό, ο Γιάννης Ζουγανέλης για την πατρίδα του τη Μύκονο, ο Κώστας Κόκλας για τη Ζάκυνθο και ο Γιώργος Αυτιάς για τη Σάμο.
Η δεκάδα που θα διαγωνιστεί στο επόμενο Ι LOVE GR, είναι οι εξής περιοχές: Μάνη, Ίος, Καρδαμύλη, Έδεσσα, Σκιάθος, Τρίκαλα –Περτούλι – Ελάτη, Σύρος, Βόρεια Εύβοια, Λασίθι και Πάρος – Αντίπαρος. 

Τρόποι ψηφοφορίας

 

 

 

 

 

 

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας: 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση I love GRΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,43€/λεπτό και από κινητό  1,52€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

 

Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 10 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή του τρέχοντος κύκλου ψηφοφορίας (έως 5 ψήφους/κύκλο ψηφοφορίας). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) 

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας: Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet : συμπληρώνοντας την ειδικά
διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα www.ilovegr.gr.

Πηγή: skai.gr