Βραβείο για την ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, στα "Εrmis Awards 2009" που απονεμήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη. 

Συγκεκριμένα, το skai.gr ανακηρύχθηκε το κορυφαίο ελληνικό website για το 2009, αποσπώντας το βραβείο Ermis Gold στα Ermis Awards.

Το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο του ιστότοπου, που καλύπτει την τρέχουσα ειδησεογραφία και προβάλλει το πρόγραμμα της Τηλεόρασης και του ΣΚΑΪ 100,3 επιλέγεται σαν προορισμός από εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Το skai.gr έχει παράδοση στην καινοτομία με χαρακτηριστικά παραδείγματα το ΣΚΑΪ Player από όπου οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό του σταθμού (περί τα 16.000 βίντεο και 7.000 ηχητικά αποσπάσματα). Το skai.gr έχει ακόμη, διαδραστικές τηλεοπτικές μεταδόσεις, αποκλειστικές μεταδόσεις WebTV σε υψηλή ανάλυση μέσω ίντερνετ, ενέργειες με συμμετοχή του κοινού όπως καταγραφή θεμάτων και προβλημάτων, ερωτήσεις προς φορείς και συλλογές υπογραφών, άμεση επικοινωνία με το ραδιοθάλαμο του ΣΚΑΪ 100,3 και πολλά άλλα.

Το skai.gr αποτελείται από έναν αστερισμό ιστοτόπων με το www.skai.gr να είναι η είσοδος στο σύνολο του περιεχομένου:

• www.skai.gr Η πύλη για όλο τον ΣΚΑΪ
• www.skai.gr/news Οι Ειδήσεις από τον ΣΚΑΪ
• www.skai.gr/tv Όλα για την Τηλεόραση
www.skai.gr/1003 Όλα για τον ΣΚΑΪ 100,3
www.skai.gr/player Live πρόγραμμα και οι εκπομπές σας On Demand από τον ΣΚΑΪ Player
shop.skai.gr Το διαδικτυακό κατάστημα του ΣΚΑΪ
• θεματικοί ιστότοποι όπως Γυρίσματα, Νέοι Φάκελοι, I Love GR, Παρατρίχα κλπ

Η ATCOM A.E. ανέλαβε τη σχεδίαση και ανάπτυξη του ανανεωμένου skai.gr, που λανσαρίστηκε το Μάιο του 2009. Η ομάδα έργου κατάφερε να εφαρμόσει τις απαιτήσεις του ΣΚΑΪ με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να δώσει τις βάσεις για ένα δημιουργικό κλίμα συνεργασίας, φέρνοντας την αναγνώριση από τα Ermis.

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας. Στην Ενότητα Ermis Web Awards βραβεύονται η δημιουργικότητα, σε συνδυασμό με την αισθητική και εκτελεστική αρτιότητα των διαγωνιζόμενων έργων.
Πηγή: skai.gr