Ο Τύπος σήμερα

Η κρίση που διαφαίνεται στην ελληνική οικονομία και τα μέτρα στα οποία προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, η κατάργηση του καθεστώτος των stage, τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την πάταξη της τρομοκρατίας, καθώς και τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διαδικασία της εκλογής του νέου Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Φόρουμ πρακτόρων στην Αθήνα για την τρομοκρατία! Δευτέρα και Τρίτη, με οικοδεσπότη το "Κέντρο Μελετών Ασφαλείας".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Stage : άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. "Βόμβα" στα χέρια της κυβέρνησης οι 40.000 νέοι τους οποίους εξωθεί στην ανεργία".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ:" 150.000 νέοι άνεργοι. Πρωτοφανής βαρβαρότητα και πολιτικός ρεβανσισμός. Απόγνωση για χιλιάδες οικογένειες- έρχεται κοινωνική έκρηξη".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Πληρώνουμε τα σπασμένα δεκαετίας".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Το "κατηγορώ" του Τρισέ . Η κυβέρνηση σε σταυροδρόμι. Τι συζήτησαν κεκλεισμένων των θυρών οι τραπεζίτες στη Φραγκφούρτη".


ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Φόροι: Όλο το νέο πλαίσιο. Τι αλλάζει για μισθωτούς και συνταξιούχους".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Σκοτεινοί κωδικοί στο μικροσκόπιο του υπουργού Οικονομικών. Δραστικές περικοπές με στόχο την εξοικονόμηση 4 δισ. ευρώ για το 2010".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Ύπουλο σχέδιο "καντονοποίησης" της Ελλάδας. Ο Γιάννης Ραγκούσης να μην συνεχίσει τον εθνοκτόνο σχεδιασμό του Προκόπη Παυλόπουλου".

Η ΕΠΟΧΗ: "Μια ζωή με stage και με μπλοκάκι".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Προσγείωση στην πραγματικότητα. Η κυβέρνηση ενώπιον της δραματικής δημοσιονομικής κατάστασης των ανοιχτών προβλημάτων".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ποιοι και γιατί έστησαν την ανταρσία στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Μαχαίρι στο δημόσιο τομέα. Στο στόχαστρο το μισθολογικό κόστος. Επανεξετάζονται έκτακτες αμοιβές , υπερωρίες και πολλές θέσεις συμβασιούχων".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ενιαία λαϊκή αντεπίθεση στη νέα επίθεση της πλουτοκρατίας. Στα χνάρια της ΝΔ τα πρώτα βήματα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Το κυβερνητικό έργο κι η πρώτη κομματική ανταρσία! 20 μέρες μετά τις εκλογές...".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Άρχισαν τα όργανα. Αποδοκιμάστηκαν οι επιλογές του Γιώργου".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Πλαφόν 12% στα επιτόκια των καρτών. Νέος νόμος Λ. Κατσέλη για πιστωτικές και καταναλωτικά δάνεια".

Realnews: "Ξύνισε" το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Η πλειοψηφία του Εθνικού Συμβουλίου εκτός "γραμμής" Γιώργου".

ΝΙΚΗ: "Σε "συμπληγάδες" για ένα εξάμηνο. Το σχέδιο του Γιώργου για να γλιτώσουμε τη "μέγγενη" της Κομισιόν".


Πηγή: skai.gr