Κλείσιμο

Μαραθώνιος για τα Ζώα

Ένας Μικρός Μαραθώνιος για τα Ζώα ("Wag-A-Thon") πραγματοποιείται στις 11 Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, και η ομάδα του "Παρά Τρίχα" θα συμμετάσχει στην προσπάθεια.

Πρόκειται στην ουσία για μία εκδοχή του διαγωνισμού "Walk-A-Thon" ο οποίος γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να βοηθήσουν τα ζώα , με τους συμμετέχοντες να δεσμεύονται να καταβάλλουν ένα ποσό υπέρ ενός από τους διαγωνιζόμενους που βγάζει έναν σκύλο για βόλτα για μια συγκεκριμένη απόσταση, ή για όλο το μήκος της διαδρομής.

Στόχος της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθούν 2000 ευρώ.

Το 75% των κερδών θα διατεθούν στα αδέσποτα του σωματείου, ενώ το 25%, θα δοθεί σαν δωρεά στην Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Ομοσπονδία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για το Wag-A-Thon του "Παρά Τρίχα" πατώντας ΕΔΩ, και βοηθήστε μας να φτάσουμε το στόχο μας, προσφέροντας από 1 ευρώ έως... όσα μπορείτε να αντέξετε!

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε ως διαγωνιζόμενος

Μπορείτε να λάβετε μέρος ως μονάδα Solo Walker (5 ευρώ), ή ομάδα Team Walker (20 ευρώ), και με αυτό τον τρόπο να καλέσετε τους φίλους την οικογένεια ή ακόμα και τους συνεργάτες σας να δεσμευτούν για τη δωρεά ποντάροντας σε σας ένα συγκεκριμένο ποσό στο καταφύγιο. Αυτό το ποσό συγκεντρώνεται πριν την εκδήλωση και το καταβάλλετε την ώρα που δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε εσείς τον περίπατο, μπορείτε να δεσμευτείτε υποστηρίζοντας έναν από τους εθελοντές μας ή επιλέγοντας μία από τις ομάδες!

Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη διασκεδαστική εκδήλωση και με την ευκαιρία επισκεφθείτε το καταφύγιο, κάνετε τα ψώνια σας, διασκεδάστε με μουσική και γνωριστείτε με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σας και υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων.

Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει τόσα πολλά σκυλάκια, γατάκια, ομάδες διάσωσης, και πολλές άλλες ενέργειες αυτού του χαρακτήρα!

Διαδρομή Wag-Α-Τhon

Θα περπατήσουμε στο κέντρο του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, γύρω από τον εξωτερικό τοίχο του καταφυγίου. Είναι μια απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων.

Η διαδρομή αυτή είναι ασφαλτοστρωμένη και ενδείκνυται για περιπατητές κάθε ηλικίας, ποδηλάτες, rollerskaters, skateboarders και έχει πρόσβαση για αναπηρικά αμαξίδια από τις κεντρικές εισόδους.

Υπάρχει χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων στην κυρία είσοδο του Άλσους αλλά και ειδικός χώρος για τους κατοίκους της περιοχής κοντά στη διασταύρωση Δεκελείας και Τρωάδος.

Χάρτης Νέας Φιλαδέλφειας:     www.neafiladelfeia.gr/map.html

Ηλεκτρικός:                                                  Perissos Station

Λεωφορεία:                                                    Nea Filadelphia

Πηγή: skai.gr