Κλείσιμο

Η υποβάθμιση του κέντρου... αναβαθμίζει το ΛΑΟΣ

Οι ευρωεκλογές -με την εντυπωσιακή άνοδο του ΛΑΟΣ- ανέδειξαν και μια κρίσιμη πολιτική παράμετρο στο πρόβλημα της δύσκολης συμβίωσης στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε έλληνες και μετανάστες.

Απογοητευμένοι οι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου βλέπουν τις υποσχέσεις της πολιτείας για καταπολέμηση της εγκληματικότητας να μη γίνονται πραγματικότητα και την υποβάθμιση του κέντρου να συνεχίζεται και έτσι... αναβαθμίζουν με την ψήφο τους το ΛΑΟΣ.

Η έρευνα που διεξήγαγε η Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ στα εκλογικά τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα, της Πλατείας Βάθη και της Κυψέλης, είναι σαφής: Δείχνει το ΛΑΟΣ τρίτη πολιτική δύναμη στις συγκεκριμένες περιοχές, και μάλιστα με θεαματικά διψήφια ποσοστά που φτάνουν και το 18%.

Ειδικότερα, στην περιοχή της πλατείας Βάθη τα ποσοστά του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη κυμαίνονται από 11,52% έως 15,65%.

Στα εκλογικά τμήματα του Aγιου Παντελεήμονα το ΛΑΟΣ είναι τρίτο κόμμα καταγράφοντας από 11,21% έως 18,18%. Ομοίως και στην περιοχή της πλατείας Αμερικής, όπου η δύναμή του κόμματος κυμαίνεται μεταξύ 10,61% και 15,17%.
Πηγή: skai.gr