ΦΑΚΕΛΟΙ

Από χίλια κύματα τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

17.09.2010 | 01:21 μμΤελευταία Ενημέρωση 01:21 μμ 17.09.2010

"Κόβουμε ένα γόρδιο δεσμό που ταλαιπωρεί το δημόσιο και το ναυτικό δέκα ολόκληρα χρόνια". Αυτό είχε δηλώσει κατά τη θητεία του στο υπουργείο Άμυνας ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Η διελκυστίνδα όμως συνεχίζεται και σήμερα, με τις διαπραγματεύσεις του ελληνικού δημοσίου με την ηγεσίατων ναυπηγείων Σκαραμαγκά σχετικά με το μέλλον του αλλά και το ποιος θαπληρώσει τις ζημιές από την διαχείριση των τελευταίων 2 ετών να μην καταλήγουν σε συμφωνία.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ανακοινώθηκε η πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά 01.03.2010
Την απόφαση του ομίλου Abu Dhabi Mar (ADM) να επενδύσει στον ελληνικό ναυπηγοεπισκευαστικό τομέα, αποκτώντας την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου των Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ (Σκαραμαγκάς), καθώς επίσης και των Αρχών του Εμιράτου Abu Dhabi να υποστηρίξουν αυτή την απόφαση, χαιρετίζει η ελληνική κυβέρνηση.
Πρόταση Thyssenkrupp για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά 18.12.2009
Κοινοπρακτικό σχήμα με την εταιρία Abu Dhabi MAR για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά προτείνει στην κυβέρνηση ο γερμανικός όμιλος Τhyssenkrupp. Τη Δευτέρα η απάντηση της κυβέρνησης.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα προστατέψει το δημόσιο συμφέρον
Παρέμβαση Βενιζέλου για Ναυπηγεία Σκαραμαγκά02.11.2009
Παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου για το ζήτημα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Προϋπόθεση η βιωσιμότητα για τη μεταβίβαση του Σκαραμαγκά02.11.2009
"Αποκλειστικό μέλημα της κυβέρνησης αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και η ανάπτυξη της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας στον τόπο", δήλωσε η υπουργός Οικονομίας μετά τη συνάντησή της με το Προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων "Τρίαινα".

Προηγούμενη

      Επόμενη
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ