ΦΑΚΕΛΟΙ

Ο ΣΚΑΪ πρωτοστατεί για ένα πιο eco friendly Rock Wave Festival 2010

25.06.2010 | 06:33 μμΤελευταία Ενημέρωση 06:33 μμ 25.06.2010

Ο ΣΚΑΪ συμμετέχει στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής ως χορηγός επικοινωνίας αλλά και αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά μια οργανωμένη πρωτοβουλία ώστε να γίνει η μεγάλη διοργάνωση ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Σε συνεργασία με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης- Ανακύκλωσης Α.Ε. και τους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς RED 96.3 και FREEDOM 88.9, ο ΣΚΑΪ απευθύνεται σε κάθε πρόσωπο που ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και τη μουσική και τους καλεί να γίνουν εθελοντές για την ανακύκλωση κατά την διάρκεια της διοργάνωσης!

Οι εθελοντές θα βοηθήσουν προκειμένου να γίνει η μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση ανακυκλώσιμων υλικών (γυαλί, χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο) που θα καταναλωθούν κατά τις 3 ημέρες (7, 10, και 11/7) που θα διαρκέσει το φεστιβάλ. Οι περιοχές ευθύνης τους θα κατανεμηθούν σε όλους τους χώρους του TERRA VIBE PARK στη Μαλακάσα από το stage έως τα παρασκήνια και η συμμετοχή τους θα είναι ουσιαστική ώστε να διατηρηθεί το φεστιβάλ καθαρό και να ανακυκλωθούν υλικά που διαφορετικά θα χανόντουσαν στους κάδους απορριμμάτων.

Σε αντάλλαγμα της εθελοντικής τους συμμετοχής, στο να γίνει το ROCK WAVE ακόμα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, οι εθελοντές θα λάβουν free pass και για τις 3 μέρες απολαμβάνοντας έτσι την ευκαιρία να συνδυάσουν εργασία με διασκέδαση και να ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία ενός φεστιβάλ με το μέγεθος του ROCK WAVE!

Το 14ο Rockwave Festival έρχεται φέτος να ταράξει τα νερά με τη μοναδική του συνταγή, να ξεδιψάσει και τους πιο απαιτητικούς συνδυάζοντας νέους και παλιούς ήχους και προτείνοντας στο κοινό καλλιτέχνες και συγκροτήματα, που έρχονται με αποσκευές «φορτωμένες» τόλμη και φαντασία.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές και να ζήσουν την εμπειρία του ROCK WAVE μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μέχρι και την 2η Ιουλίου στις 15:00. Η συμμετοχή θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) προς τον αριθμό 19599 (χρέωση 0,30 € με ΦΠΑ) γράφοντας την λέξη ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ (κενό) και το ονοματεπώνυμο σας. H κλήρωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί την 2η Ιουλίου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γ. Ζερβού στο ραδιοφωνικό σταθμό RED 96,3

Αυτό το καλοκαίρι η ανακύκλωση ροκάρει στο εκρηκτικότερο μουσικό φεστιβάλ του 2010!

Για να διαβάσετε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.


 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ