ΦΑΚΕΛΟΙ

Οι δράσεις της ανακύκλωσης συνεχίζονται

12.01.2010 | 04:32 μμΤελευταία Ενημέρωση 08:28 μμ 17.01.2010

Οι δράσεις του ΣΚΑΪ και της EUROBANK για την ανακύκλωση στην περιφέρεια, που άρχισαν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, συνεχίζονται.

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου από τις 08:00 – 13:00 θα γίνει ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε Κομοτηνή, Κατερίνη, Γρεβενά, Άρτα και Καλαμάτα, ενώ θα πραγματοποιηθεί κοινή εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3 από τις 11:00 – 13:00 με τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς οι οποίοι παίρνουν μέρος στη δράση.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που συμμετέχουν είναι:

1. Ράδιο Παρατηρητής 94.0 fm στην Κομοτηνή. Σημείο δράσης: Πλατεία Ειρήνης
2. ΣΚΑΪ Πιερίας 92.6 fm στην Κατερίνη. Σημείο δράσης: Πλατεία Ελευθερίας
3. Σταρ fm 93.3 στα Γρεβενά. Σημείο δράσης: Πλατεία Λαχαναγοράς
4. Orange 96 FM στην Άρτα. Σημείο δράσης: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως
5. Ράδιο Μεσσήνη 93 FM στην Καλαμάτα. Σημείο δράσης: Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Σε κοινή εκπομπή και ακρόαση για δύο ώρες, θα μιλήσουμε για την ανακύκλωση, θα ενημερωθούμε και θα παρακολουθήσουμε τους ρυθμούς της ανακύκλωσης κάθε πόλης.

Λίγο μετά τις 12.30 θα γίνει κλήρωση και ένας από τους συμμετέχοντες στην ανακύκλωση σε κάθε πόλη θα κερδίσει από ένα δώρο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια ανάλογης δράσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου σε Σπάρτη, Ρέθυμνο, Λαμία, Κέρκυρα και Δράμα, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 τόνοι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ενώ εκτιμάται ότι συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 30 τόνοι υλικών ιδιαίτερα τοξικών για το περιβάλλον.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Χρειάστηκαν μόνο πέντε ώρες, από τις 08:00 μέχρι τις 13:00, για να συγκεντρωθούν περισσότεροι από επτά τόνοι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών προς ανακύκλωση
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανακύκλωση στα Γρεβενά23.01.2010
Περισσότεροι από επτά τόνοι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, συγκεντρώθηκαν στα κοντέινερ που ήταν από το πρωί του Σαββάτου, τοποθετημένα στην πλατεία της Λαχαναγοράς στην πόλη των Γρεβενών.
Από την ανακύκλωση στα Γρεβενά (Φωτό από Star Fm)
Μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών στην ανακύκλωση 23.01.2010
Περισσότεροι από 30 τόνοι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών συγκεντρώθηκαν το Σάββατο, σε Κομοτηνή, Κατερίνη, Γρεβενά, Άρτα και Καλαμάτα στο πλαίσιο της νέας ανακύκλωσης που διοργάνωσε ο ΣΚΑΪ, η EUROBANK και τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Η ανακύκλωση πάει... Άρτα 22.01.2010
Η Άρτα, που προσφάτως απέκτησε ΧΥΤΑ, θέλει να αναπτύξει και περιβαλλοντική συνείδηση. Ραντεβού με την ανακύκλωση πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.
Και η Κομοτηνή ανακυκλώνει 21.01.2010
Το Σάββατο και η Κομοτηνή ανακυκλώνει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συμμετέχοντας στην μεγάλη εκστρατεία του ΣΚΑΪ! Ανακύκλωση και Κομοτηνή δίνουν ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας.
Ο δήμαρχος Γρεβενών μίλησε στο ΣΚΑΪ
"Το Σάββατο ανακυκλώνουμε στα Γρεβενά"20.01.2010
Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου η καρδιά της ανακύκλωσης χτυπάει και στα Γρεβενά. Στην προσπάθεια του ΣΚΑΪ συμμετέχουν ο Δήμος Γρεβενών και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ΣΤΑΡ FM.
Νέα ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών το Σάββατο 23 Ιανουαρίου
Νέα ανακύκλωση το Σάββατο18.01.2010
Ακούστε ζωντανά από το ΣΚΑΪ 100,3. Νέα ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών διοργανώνει το Σάββατο, ο ΣΚΑΪ, η EUROBANK και τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Κομοτηνή, Κατερίνη, Γρεβενά, Άρτα και Καλαμάτα.
Ανακύκλωση: Επόμενος σταθμός, Καλαμάτα19.01.2010
Σε μια πόλη που η διαχείριση των απορριμμάτων γίνεται δια της ταφής σε χωματερή, η οποία μάλιστα βρίσκεται στους πρόποδρες του Ταΰγετου, η ανακύκλωση είναι άμεση ανάγκη.
Φωτογραφία αρχείου
Γίνεται... της ανακύκλωσης και στην Κατερίνη 19.01.2010
Στην Κατερίνη η ανακύκλωση έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα και ο δήμος έχει συμβληθεί με τα περισσότερα συστήματα ανακύκλωσης. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι επισήμως υπάρχει ΧΥΤΑ, μεγάλες ποσότητες αποβλήτων ανάμεσα τους και επικίνδυνα καταλήγουν από ιδιώτες στις όχθες του ποταμού Πέλεκα.
Οι δράσεις της ανακύκλωσης συνεχίζονται12.01.2010
Οι δράσεις του ΣΚΑΪ και της EUROBANK για την ανακύκλωση στην περιφέρεια, που άρχισαν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, συνεχίζονται στις 23 Ιανουαρίου, αυτή τη φορά σε  Κομοτηνή, Κατερίνη, Γρεβενά, Άρτα και Καλαμάτα.
"Πράσινο" στην ανακύκλωση από τους πολίτες16.01.2010
Πάνω από 100 τόνοι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών συγκεντρώθηκαν στις δράσεις του ΣΚΑΪ στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΣΚΑΪ και της Eurobank για την ανακύκλωση.
Το Σάββατο η Ελλάδα ανακυκλώνει11.01.2010
Σε εξέλιξη η δράση για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ, η Eurobank και συνεργαζόμενοι με το ΣΚΑΪ τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί σε πέντε μεγάλες πόλεις της χώρας.
Φωτογραφία αρχείου
Ρέθυμνο: Σε επίπεδα κορεσμού ο ΧΥΤΑ14.01.2010
«Καλές επιδόσεις» έχει το Ρέθυμνο, καθώς συμμετέχει σε όλα τα συστήματα ανακύκλωσης και έχει ΧΥΤΑ και όχι χωματερή αν και στο νησί δεν υπάρχει περιφερειακός σχεδιασμός διαχείρισης απορριμμάτων και ο ΧΥΤΑ είναι σχεδόν κορεσμένος.
Θα γίνει της ανακύκλωσης και στη Σπάρτη!13.01.2010
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου από τις 8 το πρωί και η Σπάρτη ανακυκλώνει συμμετέχοντας στην μεγάλη εκστρατεία ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Η ανακύκλωση γίνεται πράξη στο νησί των Φαιάκων12.01.2010
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, από τις 8 το πρωί, η Κέρκυρα ανακυκλώνει, συμμετέχοντας έτσι στη μεγάλη εκστρατεία ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Στον "αστερισμό" της χωματερής η Δράμα 12.01.2010
Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου ξεκινά ο δεύτερος κύκλος ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε
πέντε πόλεις τις Ελλάδας. Στη συγκεκριμένη δράση συμμετέχει και η Δράμα, ένας νομός όπου ακόμη λειτουργούν οκτώ παράνομες χωματερές.
Προηγούμενη   
  •  1 
   Επόμενη
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ