ΦΑΚΕΛΟΙ

30΄ On Line - Πολίτες Vs Πολιτικών

21.09.2009 | 03:55 μμΤελευταία Ενημέρωση 04:46 μμ 02.10.2009

Στο δρόμο προς τις εκλογές, ο ΣΚΑΙ.gr άνοιξε έναν κύκλο διαδραστικών πολιτικών συνεντεύξεων, από τις 17/09 έως τις 02/10,  με στόχο οι πολίτες να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα στους πολιτικούς που διεκδικούν την ψήφο μας.

Καθημερινά οι πολίτες σε ανοικτή γραμμή ρωτούσαν τους πολιτικούς.

Οι υποψήφιοι βουλευτές από τα γραφεία τους και σε απευθείας σύνδεση κλήθηκαν όχι μόνο να μας εκθέσουν τις θέσεις τους αλλά και να απαντήσουν ουσιαστικά και χωρίς περιστροφές στα ερωτήματα που τους υποβάλλουν οι ίδιοι οι πολίτες. 

Οι πολιτικοί που έλαβαν μέρος στο διαδικτυακό διάλογο πολιτών - πολιτικών του ΣΚΑΪ, ήταν (με σειρά εμφάνισης):

Πάνος Παναγιωτόπουλος, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών με τη ΝΔ

•  Τηλέμαχος Χυτήρης, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Αλογοσκούφης υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ

Νίκος Χρυσόγελος επικεφαλής των Οικολόγων – Πρασίνων

Φώτης Κουβέλης υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών με το ΣΥΡΙΖΑ

Αθανάσιος Πλεύρης υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών με το ΛΑΟΣ

Παναγιώτης Λαφαζάνη υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιώς με το ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Παπαθανασίου υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών με τη ΝΔ

Λούκα Κατσέλη υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ

Μάκης Βορίδης υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με το ΛΑΟΣ

Λιάνα Κανέλη υποψήφια βουλευτής Ά Αθηνών με το ΚΚΕ


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Λιάνα Κανέλη
"O πήχης πρέπει να τεθεί στο επίπεδο των απαιτήσεων"02.10.2009
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ.gr η υποψήφια με το ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη χαρακτήρισε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ "τέρατα του δικομματισμού" και δήλωσε ότι "είναι γενναία πράξη να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια λαός και τάξη".
30΄ On Line - Πολίτες Vs Πολιτικών21.09.2009
Στο δρόμο προς τις εκλογές, ο ΣΚΑΙ.gr ανοίγει έναν κύκλο διαδραστικών πολιτικών συνεντεύξεων, από τις 17/09 έως τις 02/10,  με στόχο οι πολίτες να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα στους πολιτικούς που διεκδικούν την ψήφο μας.
30' On Line με την Λιάνα Κανέλη - Τα σχόλια των επισκεπτών02.10.2009
Η Λιάνα Κανέλη, Υποψήφια Βουλευτής Α' Αθηνών - ΚΚΕ, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους πολίτες μέσα από το διαδικτυακό διάλογο πολιτών - πολιτικών μέσω του ΣΚΑΪ.gr. Με τον Γιάννη Απέργη.
30' On Line με τον Μάκη Βορίδη - Τα σχόλια των επισκεπτών01.10.2009
Ο Μάκης Βορίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής - ΛΑΟΣ, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους πολίτες μέσα από το διαδικτυακό διάλογο πολιτών - πολιτικών μέσω του ΣΚΑΪ.gr. Με τον Γιάννη Απέργη.
Μάκης Βορίδης
"Η διπλωματική ανοχή πρέπει να τελειώσει"01.10.2009
Φτωχό χαρακτήρισε τον απολογισμό της κυβέρνησης της ΝΔ στο θέμα της φύλαξης των συνόρων ο υποψήφιος με το ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, ο οποίος μίλησε στο ΣΚΑΪ.gr στα πλαίσια του διαδικτυακού διαλόγου πολιτών – πολιτικών.
Λούκα Κατσέλη
"Δε φταίει η κρίση για το έλλειμμα"30.09.2009
Η Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο διαδικτυακό διάλογο πολιτών – πολιτικών του ΣΚΑΪ.gr, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η αύξηση του ελλείμματος δεν ήταν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης αλλά των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης της ΝΔ.
30' On Line με την Λούκα Κατσέλη - Τα σχόλια των επισκεπτών30.09.2009
Η Λούκα Κατσέλη, Υποψήφια Βουλευτής Β' Αθηνών - ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους πολίτες μέσα από το διαδικτυακό διάλογο πολιτών - πολιτικών μέσω του ΣΚΑΪ.gr. Με τον Γιάννη Απέργη.
Γιάννης Παπαθανασίου
"Δεν υπάρχει κρυφός δανεισμός"29.09.2009
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ.gr ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου διέψευσε το ότι η ΕΛλάδα προχώρησε σε κρυφό δανεισμό και έκανε λόγο για βραχυπρόθεσμη ταμειακή διευκόλυνση, την οποία χαρακτήρισε "φθηνό εργαλείο".
30' On Line με τον Γιάννη Παπαθανασίου - Τα σχόλια των επισκεπτών29.09.2009
Ο Γιάννης Παπαθανασίου, Υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών - ΝΔ, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους πολίτες μέσα από το διαδικτυακό διάλογο πολιτών - πολιτικών μέσω του ΣΚΑΪ.gr. Με τον Γιάννη Απέργη.
Παναγιώτης Λαφαζάνης
"Πρέπει να υπάρξει φορολογική δικαιοσύνη"28.09.2009
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει ελκυστική για επενδύσεις, χωρίς αυτό να έχει αντίκτυπο στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιώς με το ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο διαδικτυακό διάλογο πολιτών – πολιτικών του ΣΚΑΪ.gr.
Παναγιώτης Λαφαζάνης
30' On Line με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη - Τα σχόλια των επισκεπτών28.09.2009
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Υποψήφιος Βουλευτής Β' Πειραιώς - ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους πολίτες μέσα από το διαδικτυακό διάλογο πολιτών - πολιτικών μέσω του ΣΚΑΪ.gr. Με τον Γιάννη Απέργη.
Αθανάσιος Πλεύρης
"Η ψήφος στο ΛΑΟΣ δεν αποτελεί ψήφο διαμαρτυρίας"25.09.2009
Την εκτίμηση ότι ο ΛΑΟΣ μπορεί να στηρίξει οποιοδήποτε κόμμα με το οποίο θα έχει προγραμματική σύγκλιση εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών με το ΛΑΟΣ, Αθανάσιος Πλεύρης, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ.gr.
Ο Αθανάσιος Πλεύρης, Υποψήφιος Βουλευτής Α' Αθηνών - ΛΑΟΣ
30' On Line με τον Αθανάσιο Πλεύρη - Τα σχόλια των επισκεπτών25.09.2009
Ο Αθανάσιος Πλεύρης, Υποψήφιος Βουλευτής Α' Αθηνών - ΛΑΟΣ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους πολίτες μέσα από το διαδικτυακό διάλογο πολιτών - πολιτικών μέσω του ΣΚΑΪ.gr. Με τον Γιάννη Απέργη.
"Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συνεργασίες"24.09.2009
Την εκτίμηση ότι η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι δύσκολη, εξέφρασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.gr και στο δημοσιογράφο Γιάννη Απέργη ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών με το ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έλαβε μέρος στο διαδικτυακό διάλογο πολιτών – πολιτικών του ΣΚΑΪ.gr.
Νίκος Χρυσόγελος
"Το κράτος πρέπει να κάνει τη ζωή των πολιτών καλύτερη"23.09.2009
«Παρόλο που είμαστε μικρό κόμμα, έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και συγκεκριμένο σχέδιο» τόνισε στο ΣΚΑΪ.gr ο επικεφαλής των Οικολόγων – Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος, ο οποίος έλαβε μέρος στο διαδικτυακό διάλογο πολιτών – πολιτικών του ΣΚΑΪ.gr.
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
"Θα κάνουμε πράξη τις εξαγγελίες μας"22.09.2009
Μέσα από το διαδραστικό διάλογο πολιτών - πολιτικών του ΣΚΑΪ.gr, ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς και επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πατάξει τη φοροδιαφυγή.
Γιώργος Αλογοσκούφης
"Η οικονομική πολιτική της ΝΔ πρέπει να συνεχιστεί"21.09.2009
Την εκτίμηση ότι τόσο η ΝΔ όσο και ο Κώστας Καραμανλής έχουν αποδείξει ότι έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση εξέφρασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.gr, ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.
Τηλέμαχος Χυτήρης
"Το ΠΑΣΟΚ θα πιάσει αμέσως δουλειά"18.09.2009
Ο Τηλέμαχος Χυτήρης, μέσα από το διαδραστικό διάλογο πολιτών - πολιτικών του ΣΚΑΪ.gr,  επεσήμανε ότι αν έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα θέσει αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο εξόδου από την κρίση. Έκανε λόγο για ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο δημόσιο και για συμμετοχή του πολίτη στα κοινά, μέσω δημοψηφισμάτων.
O Πάνος Παναγιωτόπουλος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών μίλησε στο ΣΚΑΪ.gr
"Παράθυρο" συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ17.09.2009
"Παράθυρο" συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, "άνοιξε" ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος. Ο Π. Παναγιωτόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του ΣΚΑΪ.gr στο διαδραστικό διάλογο πολιτών -πολιτικών.
Προηγούμενη   
  •  1 
   Επόμενη
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ