ΦΑΚΕΛΟΙ

Οι δράσεις του ΣΚΑΪ

20.07.2009 | 12:13 μμΤελευταία Ενημέρωση 05:49 μμ 15.12.2009

Ο ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με τοπικές αρχές, φορείς και πολίτες, συνεχίζει να πρωτοστατεί σε δενδροφυτεύσεις περιοχών που έχουν καταστραφεί από πυρκαγιές, ενώ παράλληλα φροντίζει για το πότισμα των δενδρυλλίων. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι καθαρισμοί περιοχών.

Επίσης ο ΣΚΑΪ πρωτοστατεί στην ενημέρωση σε θέματα εξοικονόμησης νερού, επιμένει στον Ασωπό ποταμό, τα Οινόφυτα, τα Λατομεία Μαρκοπούλου, τον Κηφισό, και όπου αλλού παρατηρείται κατάφορη παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα θέματα του περιβάλλοντος και να διοργανώνει νέες δράσεις για την προστασία του.

Για το επόμενο διάστημα, ο σταθμός μας έχει προγραμματίσει νέες ενέργειες. Παρακολουθήστε τις Δράσεις του ΣΚΑΪ από αυτόν τον Φάκελο και συμμετέχετε και εσείς.

Δείτε επίσης και τον Φάκελο για την Ανακύκλωση.
.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Καθαρίσαμε και αυτό το Σάββατο! (φωτό αρχείου)
Επιτυχείς και οι δράσεις του Σαββάτου σε Κορινθία, Ιωάννινα26.11.2011
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι καθαρισμοί στο Δερβένι Κορινθίας και στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΣΚΑΪ "Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα".
To ΕΜΠ επιβράβευσε τον ΣΚΑΪ για τη δράση του
«Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα»: Βράβευση του ΣΚΑΪ από το ΕΜΠ23.11.2011
Το ΕΜΠ βράβευσε σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου τον ΣΚΑΪ για τη δράση «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα». H δράση έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο.
ΣΚΑΪ: Νέες δράσεις το σαββατοκύριακο 26- 27 Νοεμβρίου20.11.2011
 Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου καθαρίζουμε το Δερβένι Κορινθίας και τα Ιωάννινα. Ταυτόχρονα το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου συνεχίζεται η εθελοντική αναδάσωση του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας.
Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα κι... αυτή την Κυριακή
Αυτή την Κυριακή καθαρίζουμε σε Καλύβια και Βάρη14.11.2011
Και αυτή την Κυριακή καθαρίζουμε σε Καλύβια και Βάρη. Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr.
«Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα»
Καθαρίσαμε σε Βούλα, Κηφισιά και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης13.11.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου καθαρίσαμε στη Βούλα και στην Κηφισιά και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
«Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα»
Καθαρίζουμε σε Βούλα, Κηφισιά και Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης08.11.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε στη Βούλα και στην Κηφισιά και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Αναδάσωση και αθλητισμός στην Πεντέλη07.11.2011
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου ο δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και τον Σκάι διοργανώνουν τη Δράση «Αναδάσωση και Αθλητισμός».
Όλα έτοιμα για το Μαραθώνιο
Καθαρίσαμε τη Μαραθώνια διαδρομή06.11.2011
Εθελοντικό καθαρισμό της μαραθώνιας διαδρομής διοργάνωσαν με επιτυχία σήμερα Σάββατο, με πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, οι Δήμοι Μαραθώνα, Παλλήνης και Ραφήνας - Πικερμίου με τη συμπαράσταση του ΣΕΓΑΣ.
Καθαρίζουμε τη Μαραθώνια διαδρομή
ΣΚΑΪ: Καθαρίζουμε τη Μαραθώνια διαδρομή 02.11.2011
Σήμερα Κυριακή ο ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με τους δήμους Μαραθώνα και Παλλήνης, και τη συμπαράσταση του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν εθελοντικό καθαρισμό της Μαραθώνιας διαδρομής.
Καθαρίζουμε σε Μέγαρα και Κρανίδι Ερμιονίδας23.10.2011
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου καθαρίζουμε σε Μέγαρα και Κρανίδι Ερμιονίδας. Δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.
Το Σ/Κ καθαρίζουμε σε Βούλα, ΣΕΦ, Ιλίσια19.10.2011
Κι αυτό το Σαββατοκύριακο καθαρίζουμε σε Βούλα, ΣΕΦ, Ιλίσια. Δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.
Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται
Καθαρίσαμε σε Γλυφάδα και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης16.10.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου καθαρίσαμε στη Γλυφάδα και στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται
Καθαρίζουμε σε Γλυφάδα και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης15.10.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου καθαρίζουμε στη Γλυφάδα και στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται
Καθαρίζουμε σε Χαλκίδα, Γλυφάδα και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης10.10.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας και την Κυριακή στη Γλυφάδα και στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται
«Καθαρίσαμε» με επιτυχία και αυτό το Σάββατο08.10.2011
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί καθαρισμοί σε Πανόραμα Βούλας, Νέα Μάκρη και Καρπενήσι στο πλαίσιο των δράσεων του ΣΚΑΪ "Καθαρίζουμε την Ελλάδα-Ομορφαίνουμε την Ελλάδα".
Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται
Καθαρίζουμε σε Βούλα, Ν. Μάκρη, Καρπενήσι και Θεσσαλονίκη02.10.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 08 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε στο Πανόραμα Βούλας, στη Νέα Μάκρη, στο Καρπενήσι και την Κυριακή 09 Οκτωβρίου καθαρίζουμε στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.
Οι δράσεις καθαρισμού συνεχίζονται
Άλλη μία δράση καθαρισμού ολοκληρώθηκε01.10.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου καθαρίζουμε την Ελλάδα27.09.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
Καθαρίσαμε και αυτό το Σάββατο και συνεχίζουμε18.09.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνέχισαν το Σάββατο τη μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού στο Χαϊδάρι, στο Ελληνικό, στον Ωρωπό και στην Πάτρα.

«Καθαρίσαμε» με επιτυχία και αυτό το Σάββατο 17.09.2011
Αφίσες από τις κολώνες στη γέφυρα Ιεράς Οδού και Κηφισού ξήλωσαν και σήμερα συνεργεία του Δήμου Αιγάλεω στο πλαίσιο των δράσεων που οργανώνει ο ΣΚΑΪ "Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα". Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι καθαρισμοί στο δάσος Κουβαρά, στην Κέρκυρα και στην Αίγινα.
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ