ΦΑΚΕΛΟΙ

Οι δράσεις του ΣΚΑΪ

20.07.2009 | 12:13 μμΤελευταία Ενημέρωση 05:49 μμ 15.12.2009

Ο ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με τοπικές αρχές, φορείς και πολίτες, συνεχίζει να πρωτοστατεί σε δενδροφυτεύσεις περιοχών που έχουν καταστραφεί από πυρκαγιές, ενώ παράλληλα φροντίζει για το πότισμα των δενδρυλλίων. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι καθαρισμοί περιοχών.

Επίσης ο ΣΚΑΪ πρωτοστατεί στην ενημέρωση σε θέματα εξοικονόμησης νερού, επιμένει στον Ασωπό ποταμό, τα Οινόφυτα, τα Λατομεία Μαρκοπούλου, τον Κηφισό, και όπου αλλού παρατηρείται κατάφορη παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα θέματα του περιβάλλοντος και να διοργανώνει νέες δράσεις για την προστασία του.

Για το επόμενο διάστημα, ο σταθμός μας έχει προγραμματίσει νέες ενέργειες. Παρακολουθήστε τις Δράσεις του ΣΚΑΪ από αυτόν τον Φάκελο και συμμετέχετε και εσείς.

Δείτε επίσης και τον Φάκελο για την Ανακύκλωση.
.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Kαθαρίζουμε παντού... καθαρίζουμε και το Μάρτη
Συνεχίζουμε τους καθαρισμούς και το Μάρτη 26.02.2012
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα και την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ,συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Την Κυριακή 04 Μαρτίου καθαρίζουμε σε Ρόδο και τη Χίο.
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου καθαρίζουμε στα Ιωάννινα. Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου καθαρίζουμε και αναδασώνουμε στη Ρόδο στην Αρχαία Κάμειρο και στις 25 Φεβρουαρίου καθαρίζουμε στο πάρκο της Ροδιακής Έπαυλης
Και αυτή την εβδομάδα καθαρίζουμε και δενδροφυτεύουμε 19.02.2012
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου καθαρίζουμε στα Ιωάννινα. Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου καθαρίζουμε και αναδασώνουμε στη Ρόδο στην Αρχαία Κάμειρο και στις 25 Φεβρουαρίου καθαρίζουμε στο πάρκο της Ροδιακής Έπαυλης.
Στο χώρο της δενδροφύτευσης θα δίνεται ζεστό τσάι προσφορά της εταιρείας LIPTON
Αναδάσωση στον Υμηττό 19/2/201229.01.2012
Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού, ο Δήμος Βύρωνα και ο ΣΚΑΪ, διοργανώνουν εθελοντική αναδάσωση στην περιοχή «ΕΡΓΑΝΗ» στον Υμηττό, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί.

Καθαρισμοί στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 12.02.2012
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου καθαρίζουμε στη Σκιάθο και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου σε Θήβα, Φθιώτιδα και Χίο. Αναλυτικά το πρόγραμμα δράσεων.
Αναδασώνουμε σε Τουρκοβούνια και Βούλα – Καθαρίζουμε σε Χίο05.02.2012
Με δύο αναδασώσεις, στα Τουρκοβούνια σε δασική έκταση, η οποία βρίσκεται κοντά στο Γαλάτσι, τη Νέα Ιωνία και τη Φιλοθέη και τη Βούλα, στην περιοχή «Κρεβατάκια» αλλά και έναν καθαρισμό στη Χίο, στο μονοπάτι που ξεκινά από το μοναστήρι της «Νέας Μονής» μέχρι την περιοχή Βασιλικάσυνεχίζονται την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου οι δράσεις του ΣΚΑΪ.
Το Σάββατο 4/2  καθαρίζουμε στο πάρκο «Ρεμίζα» στο Λαύριο
Το Σάββατο 4/2 καθαρίζουμε το Λαύριο29.01.2012
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
28 & 29/1 Καθαρίζουμε σε Αυλώνα 22.01.2012
Στον Αυλώνα συνεχίζεται η εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ και των συνεργαζόμενων ραδιοφωνικών σταθμών ανά την Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου.
Αναδάσωση στα Ιταλικά Οχυρά στην Πεντέλη16.01.2012
Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012, ο ΣΚΑΪ διοργανώνει αναδάσωση στη θέση Ιταλικά Οχυρά, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής και το Δήμο Πεντέλης.
Καθαρίσαμε σε Φιλοθέη και Νέα Κηφισιά21.01.2012
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι σημερινοί καθαρισμοί στο Άλσος Πουλάκη στη Φιλοθέη και στο πάρκο Γρηγορίου Ε' στη Νέα Κηφισιά, με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ, των δήμων και τοπικών φορέων. Η δράση των καθαρισμών θα συνεχιστεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Καθαρισμών συνέχεια σε Φιλοθέη και Νέα Κηφισιά16.01.2012
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου καθαρίζουμε στη Φιλοθέη και τη Νέα Κηφισιά.
Ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν τους καθαρισμούς 05.01.2012
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

(φωτό αρχείου)
ΣΚΑΪ Δράση: Καθαρίσαμε (και) στην Ερέτρια 18.12.2011
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα - Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» στην Ερέτρια.
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα
17-18/12: Η μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ συνεχίζεται 11.12.2011
Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.
Οι εθελοντές φύτεψαν είκοσι χιλιάδες δέντρα στην Πεντέλη
Αναδάσωση: Σύνοδος... Κορυφής στην Πεντέλη11.12.2011
Είκοσι χιλιάδες δέντρα φύτεψαν σήμερα εθελοντές στην Πεντέλη, στη δράση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής.
Μεγάλη αναδάσωση στην Πεντέλη την Κυριακή04.12.2011
Σήμερα Κυριακή ο ΣΚΑΪ, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση
του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, διοργανώνουν μεγάλη αναδάσωση στους
πρόποδες της Πεντέλης. Αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση.
Καθαρίζουμε σε Σχοινιά, Ευρώτα και Εύοσμο Θεσσαλονίκης04.12.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Την Κυριακή 11/12 θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός του υγρότοπου του Σχοινιά και ποδηλατάδα και καθαρισμός του ποταμού Ευρώτα και τη Δευτέρα 12/12 Δεκεμβρίου δεντροφυτεύουμε και καθαρίζουμε στο Δήμο Κορδελιού Εύοσμου Θεσσαλονίκης.
7.000 νέα δέντρα στα Τουρκοβούνια04.12.2011
Επτά χιλιάδες δένδρα φυτεύτηκαν κατά την αναδάσωση στα Τουρκοβούνια που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση της περιοχής σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και το δήμο Νέας Ιωνίας.
Καθαρίσαμε σε Ιωάννινα, καθαρίζουμε σε Λαγκαδά Θεσσαλονίκης03.12.2011
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων στο πλαίσιο των δράσεων του ΣΚΑΪ, «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα». Τη Δευτέρα, στις 9 το πρωί θα γίνει καθαρισμός σε ποτάμια και ρέματα του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.
Νέοι καθαρισμοί σε Ιωάννινα, Τουρκοβούνια και Λαγκαδά
ΣΚΑΪ: Νέοι καθαρισμοί σε Γιάννενα και Θεσσαλονίκη27.11.2011
Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δείτε αναλυτικά το επόμενο πρόγραμμα καθαρισμών.
Αναδάσωση στις 4 Δεκεμβρίου στα Τουρκοβούνια29.11.2011
Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ), σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, το Δήμο Νέας Ιωνίας και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, διοργανώνουν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου αναδάσωση στα Τουρκοβούνια, όπου θα φυτευτούν 7.000 νέα φυτά.
 
 

ΑΛΛΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ